Закуска, яка сподобається абсолютно всім! Картопляні палички - м'які всередині та хрусткі зовні

Така страва стане улюбленцем багатьох. Виходять картопляні палички м'якими всередині та хрусткими зовні. За бажанням ви можете змінити зовнішній вигляд цієї закуски: зробити кульки, наприклад, зазначають Патріоти України.

Таке американське частування можна подати і як гарнір з улюбленим соусом. Відмінно підійде тартар і кетчуп. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти

  • півтора кг картоплі
  • 100 гр шинки
  • 70 гр панірувальних сухарів
  • 50 гр вершкового масла
  • 3 яйця
  • мускатний горіх за смаком
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • 100 гр борошна

Починаємо процес

  1. В першу чергу очищаємо і крупно нарізаємо картоплю. Відправляємо її варитися у підсолену воду до готовності. Потім робимо пюре.
  2. Тепер додаємо сюди жовтки, дрібно нарізану шинку й вершкове масло, попередньо розм'якшене.
  3. Також додаємо сюди сіль, мускатний горіх і зелень. Добре все перемішуємо.
  4. Білки ділимо на дві частини та одну з них, використовуючи міксер, збиваємо до стійкої піни. Потім відправляємо в пюре. Частину залишаємо для панірування.
  5. Робочу поверхню присипаємо борошном. На ній розкачуємо підготовлене картопляне тісто в кілька ковбасок.
  6. Їх нарізаємо рівними брусочками. Кожен з них вмочаємо в білок і обвалюємо у панірувальних сухарях.
  7. Після чого відправляємо обсмажуватися на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії до золотистої скоринки.
  8. До столу подаємо в гарячому вигляді разом з соусом. Приємного апетиту!
Джерело: Ukr.Media

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...