
Така страва стане улюбленцем багатьох. Виходять картопляні палички
м'якими всередині та хрусткими зовні. За бажанням ви можете змінити
зовнішній вигляд цієї закуски: зробити кульки, наприклад, зазначають Патріоти України.
Таке
американське частування можна подати і як гарнір з улюбленим соусом.
Відмінно підійде тартар і кетчуп. Зберігайте рецепт, готуйте і
насолоджуйтеся.
Потрібні інгредієнти
- півтора кг картоплі
- 100 гр шинки
- 70 гр панірувальних сухарів
- 50 гр вершкового масла
- 3 яйця
- мускатний горіх за смаком
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- 100 гр борошна
Починаємо процес
- В першу чергу очищаємо і крупно нарізаємо картоплю. Відправляємо її варитися у підсолену воду до готовності. Потім робимо пюре.
- Тепер додаємо сюди жовтки, дрібно нарізану шинку й вершкове масло, попередньо розм'якшене.
- Також додаємо сюди сіль, мускатний горіх і зелень. Добре все перемішуємо.
- Білки
ділимо на дві частини та одну з них, використовуючи міксер, збиваємо до
стійкої піни. Потім відправляємо в пюре. Частину залишаємо для
панірування.
- Робочу поверхню присипаємо борошном. На ній розкачуємо підготовлене картопляне тісто в кілька ковбасок.
- Їх нарізаємо рівними брусочками. Кожен з них вмочаємо в білок і обвалюємо у панірувальних сухарях.
- Після чого відправляємо обсмажуватися на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії до золотистої скоринки.
- До столу подаємо в гарячому вигляді разом з соусом. Приємного апетиту!
Незалежність - цінна риса, але коли вона стає надмірною, це може серйозно ускладнити романтичні та дружні стосунки. Психологи радять звертати увагу на три ключові ознаки, які сигналізують, що ваша самостійність може зашкодити близьким, передають Патріо...
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...