Закуска, від якої неможливо відірватися! Баклажани по-корейськи

Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України.

Складові:

  • свіжі баклажани – 2 штуки;
  • болгарський перець – 3 шт.;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква – 1 шт;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • цукор – 1 ч.л;
  • соєвий соус – 1 ст. л;
  • оцет (9%) – 2-3 столові ложки;
  • сіль за смаком;
  • кунжут – опціонально.

Покрокове приготування

1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин.

2. У цей час соломкою нарізають перець, цибулину (велику) – чверть кільцями. Моркву натирають на тертушці (краще для корейської моркви).

3. Пательню з олією розігрівають на плиті. Потім із баклажанів зливають зайву рідину і викладають на сковороду.

4. Смажені баклажани кладуть у миску до інших овочів. Далі додають соєвий соус, подрібнений часник, цукор, оцет.

5. Інгредієнти перемішують та відправляють у холодильник на 2 години. За бажанням, перед подачею щедро притрусити кунжутом. Смачного!

Ця проста помилка зранку може прискорити старіння вашої шкіри вдвічі!

вівторок, 2 вересень 2025, 0:15

Ви думаєте, що щоденне вмивання обличчя - проста рутина? Помилка! Щодня, умиваючись уранці та ввечері, ми часто робимо помилки, через які шкіра стає сухою, подразненою або надмірно жирною. Правильне очищення - основа догляду за шкірою, і від нього зале...

Це варто знати! Які продукти категорично не можна гріти в мікрохвильовці та чому

понеділок, 1 вересень 2025, 23:45

Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...