Закуска, від якої неможливо відірватися! Баклажани по-корейськи

Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України.

Складові:

  • свіжі баклажани – 2 штуки;
  • болгарський перець – 3 шт.;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква – 1 шт;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • цукор – 1 ч.л;
  • соєвий соус – 1 ст. л;
  • оцет (9%) – 2-3 столові ложки;
  • сіль за смаком;
  • кунжут – опціонально.

Покрокове приготування

1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин.

2. У цей час соломкою нарізають перець, цибулину (велику) – чверть кільцями. Моркву натирають на тертушці (краще для корейської моркви).

3. Пательню з олією розігрівають на плиті. Потім із баклажанів зливають зайву рідину і викладають на сковороду.

4. Смажені баклажани кладуть у миску до інших овочів. Далі додають соєвий соус, подрібнений часник, цукор, оцет.

5. Інгредієнти перемішують та відправляють у холодильник на 2 години. За бажанням, перед подачею щедро притрусити кунжутом. Смачного!

Варто знати! Які речі не можна викидати з дому під Новий рік - можете розплатитися за це власним щастям

неділя, 14 грудень 2025, 18:15

Напередодні Нового року багато українців намагаються робити генеральне прибирання в домі, аби почати новий період свого життя з щастя, удачі та багатства. Адже кожен знає, що чистота - запорука успіху, передають Патріоти України. Однак, у погоні за ним...

Варто знати! Які прилади обовʼязково треба виключати з розетки, щоб зекономити

неділя, 14 грудень 2025, 17:45

В Україну повернулися часи, коли важливо економити кожен ват електроенергії. А це означає, що варто почати вимикати з розетки деякі прилади навіть тоді, коли ви їх не використовуєте, передають Патріоти України. Ці гаджети сконструйовані так, що вони сп...