Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України.
Складові:
1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин.
2. У цей час соломкою нарізають перець, цибулину (велику) – чверть кільцями. Моркву натирають на тертушці (краще для корейської моркви).
3. Пательню з олією розігрівають на плиті. Потім із баклажанів зливають зайву рідину і викладають на сковороду.
4. Смажені баклажани кладуть у миску до інших овочів. Далі додають соєвий соус, подрібнений часник, цукор, оцет.
5. Інгредієнти перемішують та відправляють у холодильник на 2 години. За бажанням, перед подачею щедро притрусити кунжутом. Смачного!
Ви стоїте на роздоріжжі і повинні вирішити: який шлях обрати? Перше враження більше говорить про ваш характер і спосіб прийняття рішень, ніж ви думаєте. Дізнайтеся, що ваш вибір каже про вас, передають Патріоти України. Психологічні тести — це не лише ...
Тести на особистість бувають різні: одні визначають ваші домінуючі риси, інші - внутрішні проблеми, а ще одні показують приховані потреби вашого серця. Пропонуємо простий психологічний тест: подивіться на зображення та виберіть чоловіка, якому ви довір...