Залийте в сковороді яблука тістом та приготуйте пиріг - елементарний рецепт

Чудово, коли є можливість дуже швидко приготувати щось смачне. Пиріг на сковороді - вдалий приклад. Вам потрібно просто залити яблука тістом. На цьому приготування буде завершено, а ви будете мати смачний пиріг до чаю чи кави, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам знадобляться наступні компоненти кімнатної температури:

  • яблука — 2 шт.;
  • борошно — 180 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 1,5 ст.л.;
  • молоко — 120 мл;
  • олія — 50 г;
  • розпушувач — 7 г;
  • сіль.

Як приготувати

Для початку потрібно змастити сковороду вершковим маслом. Трохи присипте цукром. Яблука наріжте на шматочки та викладіть в сковороду.

Приготуйте тісто. Для цього потрібно змішати всі компоненти. Яйця збийте з молоком, цукром, олією, дрібкою солі. Тоді додайте просіяне борошно з розпушувачем.

Залийте яблука тістом. Поставте на вогонь та накрийте кришкою. Готуйте протягом 30 хвилин. Суха поверхня пирога — ознака готовності до перегортання. Але після цього кришкою вже не накривайте.

Подавати пиріг можна як теплим, так і холодним. Смачного!

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...