
Кулінари сайту Аймкук запропонували свій рецепт пирога з куркою. На їхню думку, найголовніше в цій страві - це смачне тісто, зазначають Патріоти України.
Заливний пиріг з куркою і картоплею
Тісто
Кефір — 500 мл
Борошно пшеничне — 350 г
Олія — 100 мл
Яйця — 3 шт.
Цукор — 1,5 ч.л.
Розпушувач — 1 ст.л.
Сіль — 1,5 ч.л.
Для начинки
Куряча грудка — 1 шт.
Картопля — 100 г
Цибуля ріпчаста — 100 г
Зелень — 1 пучок
Зіра — 1 ч.л.
Сіль, перець — до смаку
Маргарин й манна крупа — для підготовки листа
Приготування
Налити кефір, вбити 3 яйця й додати олію.
Потім додати розпушувач, цукор та сіль. Перемішати.
Додати борошно й збити до однорідності.
Для начинки куряче філе нарізати досить дрібно.
Так само нарізати картоплю, цибулю і зелень.
З'єднати всі продукти для начинки, посолити до смаку, додати улюблені спеції. Розмішати. Деко змастити маргарином й посипати манною крупою.
Вилити на деко половину тіста та розрівняти ложкою. Зверху викласти начинку. Начинку полити другою частиною тіста.
Духовку розігріти до 240 градусів, поставити пиріг й відразу ж зменшити температуру до 170 градусів. Пиріг буде випікатися 45 хвилин.
Різдво - час дарувати радість і тепло. Але як обрати подарунок, який справді порадує вашу близьку людину? Зірки радять підходити до цього індивідуально: кожен знак зодіаку має свої вподобання, мрії та потреби. Дізнайтеся, що піднести цього року, щоб св...
Іноді, коли проблема здається безвихідною, наш вибір може підказати правильний шлях. Цей тест пропонує подивитися на чотири кольорові картки - жовту, зелену, синю та рожеву - і помітити, яка з них привернула вашу увагу першою, передають Патріоти Україн...