Замінять кондиціонер! Названо кімнатні рослини, які освіжають та очищують повітря

Ці квіти - ідеальний вибір, щоб природно та безпечно освіжити ваш дім, передають Патріоти України.

Завдяки цим квітам ви значно менше користуватиметеся кондиціонером, зменшите рахунки за електроенергію і дихатимете чистим повітрям.

Які кімнатні рослини очищують та освіжають повітря

  • Пальма арека. Ця кімнатна рослина не дуже дбає про очищення повітря, але вона підвищує його вологість у помешканні.
  • Алое. Квітка відома своїми лікувальними та косметичними властивостями. А ще алое може підтримувати низьку температуру повітря, чим захищає будинок від перегрівання. Кімнатна рослина прекрасно очищує повітря від фармальдегіду та бензолу. Ці речовини виділяються з хімічних засобів для прибирання будинку.
  • Фікус. Ця гарна кімнатна рослина очищує повітря від купи шкідливих речовин. Також вона може зробити в домі прохолодніше повітря, навіть коли за вікном палає сонце.
  • Сансевієрія. Зміїне дерево, в народі його називають "тещин язик", буде ідеальним вибором для спальні. Рослина не поглинає кисень, а, навпаки, виділяє його, і ще вона зберігає прохолоду в оселі.
  • Бостонська папороть. Квітка прекрасно освіжає повітря, зберігаючи прохолоду, також працює як природний очищувач. Ще вона має лікувальні властивості.

Тільки нашкодить! Ось кому не підходить інтервальне голодування

четвер, 4 липень 2024, 21:00

Метаболічні зміни, які може спричинити інтервальне голодування, загалом корисні для здоров'я. Проте тривалі періоди часу без їжі чи суворий контроль її споживання можуть мати несприятливі наслідки для деяких людей, передають Патріоти України. Те, що мо...

А ви це знали? Чи безпечно купатися влітку у відкритому басейні

четвер, 4 липень 2024, 20:00

Після плавання у відкритому басейні у спекотну погоду можна наразити себе на небезпеку різних захворювань - від запалення у вухах до розладів травлення та грибкових інфекцій, передають Патріоти України. Поплавати в жахливу спеку в басейні готелю під ча...