"Якщо провести бліц-опитування, з’ясовується, що деякі українці знають не так вже й багато про те, як приготувати картоплю. Картопля по-селянськи, пюре або смажена картопля — це перше, що спадає на думку. Тому я вирішив нагадати вам, що страви з цього овоча можуть бути значно різноманітніші. Товчанка, яку українці готували ще років 100 тому, чудовий приклад. Це пюре з додаванням квасолі і маку. Ідеальний смак — обов’язково спробуйте", - порадив кулінар Євген Клопотенко на своєму сайті та поділився рецептом. Патріоти України пропонують скуштувати цю страву і вам.
Час підготовки — 25 хвилин
Час приготування — 10 хвилин
Порції — 2
інгредієнти:
Покроковий рецепт
Очистіть 3−4 картоплини від шкірки і наріжте довільними шматочками. Відваріть в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і запашного перцю до готовності. Квасолю відваріть до готовності. Відвар злийте — він нам більше не знадобиться. При бажанні можна використовувати і червону консервовану квасолю.
Воду з готової картоплі злийте в чашку і відставте, лавровий лист і запашний перець витягніть. Перекладіть квасолю до картоплі, додайте 3 ст. л. маку та 50 г вершкового масла.
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...