"Якщо провести бліц-опитування, з’ясовується, що деякі українці знають не так вже й багато про те, як приготувати картоплю. Картопля по-селянськи, пюре або смажена картопля — це перше, що спадає на думку. Тому я вирішив нагадати вам, що страви з цього овоча можуть бути значно різноманітніші. Товчанка, яку українці готували ще років 100 тому, чудовий приклад. Це пюре з додаванням квасолі і маку. Ідеальний смак — обов’язково спробуйте", - порадив кулінар Євген Клопотенко на своєму сайті та поділився рецептом. Патріоти України пропонують скуштувати цю страву і вам.
Час підготовки — 25 хвилин
Час приготування — 10 хвилин
Порції — 2
інгредієнти:
Покроковий рецепт
Очистіть 3−4 картоплини від шкірки і наріжте довільними шматочками. Відваріть в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і запашного перцю до готовності. Квасолю відваріть до готовності. Відвар злийте — він нам більше не знадобиться. При бажанні можна використовувати і червону консервовану квасолю.
Воду з готової картоплі злийте в чашку і відставте, лавровий лист і запашний перець витягніть. Перекладіть квасолю до картоплі, додайте 3 ст. л. маку та 50 г вершкового масла.
Під час прання постільної білизни більшість із нас не звертає уваги на подушки, але з часом вони забарвлюються від поту, жиру волосся та клітин шкіри, які можуть накопичуватися в тканині, передають Патріоти України. Це призводить до появи затхлих і жов...
Правоохоронці зупиняють авто та виписують штраф за відсутність аварійної сигналізації, хоча водії стверджують, що їх зупинили без причин. Чи зобов’язаний водій увімкнути «аварійку» і чи є такі штрафи законними, йдеться у статті Uamotors, передають Патр...