Замочіть курку в цьому розчині - і м’ясо стане набагато ніжнішим

М’якість - обов’язкова характеристика ідеально приготовленої смаженої чи запеченої курки, передають Патріоти України.

Занадто тверде м’ясо свідчить про те, що страва була приготована не зовсім правильно.

Подробиці

Але якщо говорити ще точніше, то відсутність у страви ніжності – це доказ того, що кулінар припустився помилки при підготовці курки до термічної обробки.

М’ясо слід попередньо замочити. Причому використовувати для цього якісь складні маринади не треба.

У чому замочити курку

Продукт має полежати у солоній воді. До того ж недостатньо просто додати хлорид натрію у воду.

Солоний компонент повинен повністю розчинитись. Щоб досягти такого результату, воду треба прокип’ятити.

На вогонь треба поставити каструлю із сумішшю, що складається з однієї склянки сипучого компонента та двох склянок води.

Після завершення процедури в посуд треба буде влити ще шість склянок води. Температура цієї рідини має бути досить низькою.

У «маринад», що вийшов, потрібно покласти курку. Миску з м’ясним продуктом слід відправити до холодильника. Там страва, що маринується, повинна знаходитися приблизно 90 хвилин.

Джерело: ПростоВей

Дачникам на замітку! Коли сіяти редиску взимку, щоб отримати великий урожай

п’ятниця, 21 лютий 2025, 18:22

Посійте редиску взимку, щоб вже в березні ласувати смачним салатом зі свіжих овочів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Взимку, коли ціни на овочі досягають небесних висот, багато родин не можуть дозволити собі додавати до щоденного меню т...

Помилка буде дорого коштувати! ТОП-7 речей, які треба зробити одразу після фарбування волосся

п’ятниця, 21 лютий 2025, 8:22

Фарбування волосся – це не просто зміна іміджу, а й відповідальність за подальший догляд. Коли ви виходите із салону з ідеальним кольором і блиском, важливо знати, як зберегти цей ефект якомога довше, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вид...