
Що тільки не трапляється на кухні: підгоріла каша, википіло молоко чиборщ пересолили. Здавалося б, нічого страшного, але такі ситуації часто приносять зіпсований настрій та змарнований час, передають Патріоти України.
Занадто липкі макарони
Жахіття італійців та водночас поширена ситуація у всіх господинь-початківців. Тож запам'ятовуємо: перед тим, ніж варити макарони, потрібно додати зовсім трохи оливкової олії в окріп. А також у процесі варіння час від часу помішуйте страву.Пересолена страва
Рагу, соус чи борщ знову пересолили? Не біда, якщо ви помітили це у процесі приготування. В такому випадку розріжте картоплю навпіл та покладіть до страви. Налийте трохи води та продовжуйте готувати ще 25-30 хвилин. І ще, не забудьте викласти картоплю зі страви перед подачею.
Гостра страва
Якщо страва вийшла настільки гострою, що у вас сльозяться очі, існує декілька способів це виправити. Перший та найдієвіший: натріть на тертці невеличкий кубик молочного шоколаду та додайте його до страви. Та навіть якщо після цього ви не відчули жодних змін, то доповніть її однією ложкою цукру
Деменція - це одне із серйозних неврологічних захворювань у 21 столітті. Британська національна служба охорони здоров’я (NHS) стверджує, що деменція вражає переважно людей похилого віку, причому ризик подвоюється кожні п’ять років після 65 років. Однак...
Мабуть, ви теж часто думаєте: "Ще п’ять хвилин" після дзвінка будильника. Здається нешкідливою звичкою, але додатковий сон у ранкові години може погіршити самопочуття і енергію на весь день, передають Патріоти України. Інерція сну — це стан дезорієнтац...