
Що тільки не трапляється на кухні: підгоріла каша, википіло молоко чиборщ пересолили. Здавалося б, нічого страшного, але такі ситуації часто приносять зіпсований настрій та змарнований час, передають Патріоти України.
Занадто липкі макарони
Жахіття італійців та водночас поширена ситуація у всіх господинь-початківців. Тож запам'ятовуємо: перед тим, ніж варити макарони, потрібно додати зовсім трохи оливкової олії в окріп. А також у процесі варіння час від часу помішуйте страву.Пересолена страва
Рагу, соус чи борщ знову пересолили? Не біда, якщо ви помітили це у процесі приготування. В такому випадку розріжте картоплю навпіл та покладіть до страви. Налийте трохи води та продовжуйте готувати ще 25-30 хвилин. І ще, не забудьте викласти картоплю зі страви перед подачею.
Гостра страва
Якщо страва вийшла настільки гострою, що у вас сльозяться очі, існує декілька способів це виправити. Перший та найдієвіший: натріть на тертці невеличкий кубик молочного шоколаду та додайте його до страви. Та навіть якщо після цього ви не відчули жодних змін, то доповніть її однією ложкою цукру
Яйця роками вважалися шкідливими через високий вміст холестерину. Сьогодні ж експерти дедалі частіше говорять про їхню користь і радять включати цей продукт у щоденний раціон. Проте фахівці наголошують: яйця підходять не всім, і в деяких випадках їхнє ...
Обидва види м’яса мають свої переваги, передають Патріоти України.