Продукт без проблем можна врятувати. Слід звернути увагу на два перевірені варіанти, які допоможуть впоратися з пересолом, передають Патріоти України.
Якщо ви використовували сухий метод засолення, прибрати зайву сіль буде зовсім просто. Потрібно спочатку надрізати шматки до шкірки, а потім — прибрати сіль і спеції ножем.
Часто відкоригувати солоність можна також шляхом прибирання шкірки. Так закуска точно буде менш солоною.
Якщо пересолення відбулось в процесі засолення сала у розсолі, це теж можна виправити. Продукт потрібно ретельно промити під холодною проточною водою.
Якщо така маніпуляція не допоможе, потрібно піти іншим шляхом. Сало слід покласти в миску і залити водою, додати трохи рису.
Через 4-6 годин в цьому "антимаринаді" заготовку потрібно дістати, висушити на паперових рушничках. Після цього можна загортати сало в плівку та відправляти в морозильну камеру.
Мабуть, кожен любитель кішок не раз стикався з такою поведінкою: ви гладите улюбленця, а він раптом починає активно вилизуватися саме в тих місцях, де були ваші руки. Чому так відбувається? Відповідей кілька, і всі вони мають цілком логічне пояснення, ...
Пройдіть наш незвичайний психологічний тест: оберіть породу собаки - і дізнайтеся, яке послання вона має саме для вас, передають Патріоти України. Якщо ви обрали цю активну породу — у вас в душі справжній іскристий оптиміст!Його послання: «Ніколи не вт...