Продукт без проблем можна врятувати. Слід звернути увагу на два перевірені варіанти, які допоможуть впоратися з пересолом, передають Патріоти України.
Якщо ви використовували сухий метод засолення, прибрати зайву сіль буде зовсім просто. Потрібно спочатку надрізати шматки до шкірки, а потім — прибрати сіль і спеції ножем.
Часто відкоригувати солоність можна також шляхом прибирання шкірки. Так закуска точно буде менш солоною.
Якщо пересолення відбулось в процесі засолення сала у розсолі, це теж можна виправити. Продукт потрібно ретельно промити під холодною проточною водою.
Якщо така маніпуляція не допоможе, потрібно піти іншим шляхом. Сало слід покласти в миску і залити водою, додати трохи рису.
Через 4-6 годин в цьому "антимаринаді" заготовку потрібно дістати, висушити на паперових рушничках. Після цього можна загортати сало в плівку та відправляти в морозильну камеру.
Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...
Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...