Продукт без проблем можна врятувати. Слід звернути увагу на два перевірені варіанти, які допоможуть впоратися з пересолом, передають Патріоти України.
Якщо ви використовували сухий метод засолення, прибрати зайву сіль буде зовсім просто. Потрібно спочатку надрізати шматки до шкірки, а потім — прибрати сіль і спеції ножем.
Часто відкоригувати солоність можна також шляхом прибирання шкірки. Так закуска точно буде менш солоною.
Якщо пересолення відбулось в процесі засолення сала у розсолі, це теж можна виправити. Продукт потрібно ретельно промити під холодною проточною водою.
Якщо така маніпуляція не допоможе, потрібно піти іншим шляхом. Сало слід покласти в миску і залити водою, додати трохи рису.
Через 4-6 годин в цьому "антимаринаді" заготовку потрібно дістати, висушити на паперових рушничках. Після цього можна загортати сало в плівку та відправляти в морозильну камеру.
Хрусткі, соковиті, з ароматом диму і спецій - правильно замариновані овочі можуть легко обійти навіть найкращий шашлик. І головне - не потрібно ніякої магії, лише кілька інгредієнтів з вашої кухні, передають Патріоти України. Інгредієнти для маринаду (...
30 червня за новим календарним стилем (13 липня - за старим) - Собор 12 апостолів. Також цього дня - свято Всіх святих. 30 червня за старим календарним стилем - день пам'яті мучеників Мануїла, Савела та Ісмаїла Персидських. . ***. Собор славних і...