Продукт без проблем можна врятувати. Слід звернути увагу на два перевірені варіанти, які допоможуть впоратися з пересолом, передають Патріоти України.
Якщо ви використовували сухий метод засолення, прибрати зайву сіль буде зовсім просто. Потрібно спочатку надрізати шматки до шкірки, а потім — прибрати сіль і спеції ножем.
Часто відкоригувати солоність можна також шляхом прибирання шкірки. Так закуска точно буде менш солоною.
Якщо пересолення відбулось в процесі засолення сала у розсолі, це теж можна виправити. Продукт потрібно ретельно промити під холодною проточною водою.
Якщо така маніпуляція не допоможе, потрібно піти іншим шляхом. Сало слід покласти в миску і залити водою, додати трохи рису.
Через 4-6 годин в цьому "антимаринаді" заготовку потрібно дістати, висушити на паперових рушничках. Після цього можна загортати сало в плівку та відправляти в морозильну камеру.
Кава давно стала невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, і багато хто не уявляє свого ранку без чашки цього напою. Але чи насправді кава може принести користь для нашого здоров'я, передають Патріоти України. Останні дослідження дають нові перс...
Здоровий сон є важливою складовою загального самопочуття та здоров’я. Від того, що ми їмо перед сном, залежить не тільки якість сну, а й здатність нашого організму до відновлення, передають Патріоти України. Однак, деякі харчові звички можуть порушити ...