Запасайтеся, поки є час: Ціни на улюблений продукт українців рекордно злетять після Нового року

На внутрішньому українському ринку очікується різке зростання цін на гречку. У середньому рівень подорожчання після новорічних свят досягне від 15 до 20 відсотків за кілограм, передають Патріоти України.

В 2022 році гречана крупа на прилавках українських магазинів подорожчає до 65 гривень за кілограм і вище. За даними аналітиків, гречка в супермаркетах України вже почала зростати у ціні.

У середині грудня 2021 року гречка у великих торгових мережах перевищила вартість 60 гривень за кілограм. І це при тому, що українські аграрії зібрали цього року рекордні врожаї гречки.

Так, у супермаркетах "Сільпо" найдешевша гречка коштує 39 гривень у фасуванні по 800 грам, найдорожча – 69,99 гривень. У мережі АТБ найдешевша гречка продається по 45 гривень за кілограм.У мережі продуктових супермаркетів "Ашан" ціни на гречку стартують від 42 гривень, найдорожча крупа продається по 66 гривень за кілограм. У мережі Novus гречку можна купити за ціною від 47 до 100 гривень за 900 грн. У Metro ціна гречки стартує від 45,90 за упаковку 800 грам.

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...

Секрет досвідчених господинь! Як врятувати рідке картопляне пюре всього одним інгредієнтом

неділя, 28 квітень 2024, 10:07

Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке - викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція - помірна густота, передають Патріоти України. В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати...