 Запаморочливо смачна запечена картопля, якої ви ще ніколи не куштували! Новий рецепт  картопельки перевершив чіпси і картоплю фрі,  передають Патріоти України.
Запаморочливо смачна запечена картопля, якої ви ще ніколи не куштували! Новий рецепт  картопельки перевершив чіпси і картоплю фрі,  передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Картопля добре вимити щіткою під проточною водою. Не очищаючи бульби, наріжте їх тонкими пластинками.
Складіть слайси в миску, залийте чистою водою і залиште на півгодини. Потім злийте рідину, а пластинки картоплі розкладіть на паперових рушниках. Промокніть зайву вологу.
 Розтопіть вершкове масло, додайте до нього оливкову олію, чебрець і подрібнений часник. Посоліть і поперчіть за смаком. Полийте отриманим соусом картопляні слайси і добре перемішайте, щоб суміш покрила їх з усіх сторін.
Розтопіть вершкове масло, додайте до нього оливкову олію, чебрець і подрібнений часник. Посоліть і поперчіть за смаком. Полийте отриманим соусом картопляні слайси і добре перемішайте, щоб суміш покрила їх з усіх сторін.
Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. У цей час приготуйте глибоку форму для запікання. Картопляні слайси звертайте трубочкою і складайте в форму, притискайте чашкою або склянкою, щоб вони не розгорталися. Таким чином заповніть всю форму.
Запікайте до золотистої скоринки. На це піде 1 – 1,5 години. Потім вийміть форму з картоплею з духовки, полийте оливковою олією і посипте тертим сиром. Знову поставте форму в духовку, як тільки сир розплавиться, картоплю можна подавати до столу. Приємного хрускоту!
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...