Запечена картопля з беконом - неймовірна смакота

Любителям картопляних страв присвячується. Ви тільки уявіть це смачне поєднання - картоплина з беконом та помідором, що може бути кращим. Готуйте та смакуйте, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 2 картоплини
  • 50 г сиров’яленого бекону
  • 1 помідор
  • 1 ст. л. майонезу
  • сіль
  • перець

Приготування:

Виберіть рівну картоплю, добре помийте й просушіть її. Не треба чистити від шкірки. Візьміть картоплину й зробіть в ній поперечні надрізи. Тільки надрізайте не до кінця картоплини.

Бекон треба нарізати тоненькими смужками, а помідор – кружечками. Візьміть картоплину й покладіть у кожен надріз по шматочку бекону, чергуючи зі скибочками помідора.

Зверху нафаршировану картоплину треба змазати майонезом. Покладіть у форму для запікання, застелену пергаментом, поставте у розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте картоплю протягом 40 хвилин. Готову страву подавайте до столу гарячою. Смачного!

Їжа, яка посилює стрес: Чим замінити ТОП-6 найнебезпечніших "антидепресантів" з холодильника

середа, 30 липень 2025, 18:44

Під час стресу ми тягнемося до знайомих "заспокійливих" продуктів: шоколад, чіпси, морозиво чи солодка газована. Проте така їжа лише поглиблює нервове напруження та шкодить здоров’ю. Видання eatthis.com пропонує корисні альтернативи - продукти, які дій...

Забудьте про плями: Простий інгредієнт з кухні зробить постільну білизну чистою та свіжою

середа, 30 липень 2025, 18:13

У спекотну пору року прання постільної білизни потребує особливої уваги - через підвищене потовиділення тканини швидко вбирають запахи, жир і забруднення. Це не лише створює дискомфорт, а й робить ліжко середовищем для пилових кліщів та бактерій. Але е...