Запечена картопля з беконом - неймовірна смакота

Любителям картопляних страв присвячується. Ви тільки уявіть це смачне поєднання - картоплина з беконом та помідором, що може бути кращим. Готуйте та смакуйте, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 2 картоплини
  • 50 г сиров’яленого бекону
  • 1 помідор
  • 1 ст. л. майонезу
  • сіль
  • перець

Приготування:

Виберіть рівну картоплю, добре помийте й просушіть її. Не треба чистити від шкірки. Візьміть картоплину й зробіть в ній поперечні надрізи. Тільки надрізайте не до кінця картоплини.

Бекон треба нарізати тоненькими смужками, а помідор – кружечками. Візьміть картоплину й покладіть у кожен надріз по шматочку бекону, чергуючи зі скибочками помідора.

Зверху нафаршировану картоплину треба змазати майонезом. Покладіть у форму для запікання, застелену пергаментом, поставте у розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте картоплю протягом 40 хвилин. Готову страву подавайте до столу гарячою. Смачного!

Є вагомі причини: ТОП-5 порід собак, яких не варто заводити новачкам

середа, 20 серпень 2025, 18:45

Вибір правильної породи собаки може бути одним із найцікавіших і водночас найскладніших рішень для будь-якого потенційного власника домашньої тварини. З огляду на сотні порід собак, кожна з яких має свій унікальний темперамент, рівень енергії, потреби ...

Не пропустіть! Як зрозуміти, що смартфон заражений вірусами

середа, 20 серпень 2025, 17:45

У світі налічується близько 3,9 мільярда Android-пристроїв, що становить майже 70% усіх смартфонів. Така популярність робить їх головною мішенню для зловмисників. Віруси й інші види шкідливого програмного забезпечення (ПЗ) здатні викрадати особисті дан...