Любителям картопляних страв присвячується. Ви тільки уявіть це смачне поєднання - картоплина з беконом та помідором, що може бути кращим. Готуйте та смакуйте, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Виберіть рівну картоплю, добре помийте й просушіть її. Не треба чистити від шкірки. Візьміть картоплину й зробіть в ній поперечні надрізи. Тільки надрізайте не до кінця картоплини.
Бекон треба нарізати тоненькими смужками, а помідор – кружечками. Візьміть картоплину й покладіть у кожен надріз по шматочку бекону, чергуючи зі скибочками помідора.
Зверху нафаршировану картоплину треба змазати майонезом. Покладіть у форму для запікання, застелену пергаментом, поставте у розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте картоплю протягом 40 хвилин. Готову страву подавайте до столу гарячою. Смачного!
Прикро бачити плями кави на білих речах. Якщо у вас сталася така ж неприємність, потрібно швидко діяти. В цьому випадку або ви плями видалити встигнете, або вони зіпсують остаточно ваші улюблені речі, передають Патріоти України. . Якщо розлили, тоді пр...
Як новачок, так і досвідчений спортсмен можуть робити помилки, які сповільнюють прогрес, а тому не варто сподіватися на успіх у зниженні ваги, якщо не звертати уваги на свій розпорядок дня та спосіб життя. Важливо проаналізувати, що може заважати досяг...