Любителям картопляних страв присвячується. Ви тільки уявіть це смачне поєднання - картоплина з беконом та помідором, що може бути кращим. Готуйте та смакуйте, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Виберіть рівну картоплю, добре помийте й просушіть її. Не треба чистити від шкірки. Візьміть картоплину й зробіть в ній поперечні надрізи. Тільки надрізайте не до кінця картоплини.
Бекон треба нарізати тоненькими смужками, а помідор – кружечками. Візьміть картоплину й покладіть у кожен надріз по шматочку бекону, чергуючи зі скибочками помідора.
Зверху нафаршировану картоплину треба змазати майонезом. Покладіть у форму для запікання, застелену пергаментом, поставте у розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте картоплю протягом 40 хвилин. Готову страву подавайте до столу гарячою. Смачного!
Вибір правильної породи собаки може бути одним із найцікавіших і водночас найскладніших рішень для будь-якого потенційного власника домашньої тварини. З огляду на сотні порід собак, кожна з яких має свій унікальний темперамент, рівень енергії, потреби ...
У світі налічується близько 3,9 мільярда Android-пристроїв, що становить майже 70% усіх смартфонів. Така популярність робить їх головною мішенню для зловмисників. Віруси й інші види шкідливого програмного забезпечення (ПЗ) здатні викрадати особисті дан...