Запечена картопля з беконом - неймовірна смакота

Любителям картопляних страв присвячується. Ви тільки уявіть це смачне поєднання - картоплина з беконом та помідором, що може бути кращим. Готуйте та смакуйте, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 2 картоплини
  • 50 г сиров’яленого бекону
  • 1 помідор
  • 1 ст. л. майонезу
  • сіль
  • перець

Приготування:

Виберіть рівну картоплю, добре помийте й просушіть її. Не треба чистити від шкірки. Візьміть картоплину й зробіть в ній поперечні надрізи. Тільки надрізайте не до кінця картоплини.

Бекон треба нарізати тоненькими смужками, а помідор – кружечками. Візьміть картоплину й покладіть у кожен надріз по шматочку бекону, чергуючи зі скибочками помідора.

Зверху нафаршировану картоплину треба змазати майонезом. Покладіть у форму для запікання, застелену пергаментом, поставте у розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте картоплю протягом 40 хвилин. Готову страву подавайте до столу гарячою. Смачного!

Що перевірити в авто перед зимою: ТОП-7 важливих пунктів для безпечної їзди

вівторок, 4 листопад 2025, 19:07

З настанням холодів важливо підготувати свій автомобіль до низьких температур та слизьких доріг. Невелика профілактика допоможе уникнути поломок і зробить поїздки безпечнішими, передають Патріоти України.

Ви теж це робите? Популярні авто-міфи, які час розвіяти

вівторок, 4 листопад 2025, 18:45

Навіть досвідчені водії іноді піддаються поширеним міфам про автомобілі та їх обслуговування. Експерти розвінчали найпопулярніші з них, передають Патріоти України. Багато водіїв вважають, що часто мити авто — це шкідливо. Насправді регулярне правильне ...