Любителям картопляних страв присвячується. Ви тільки уявіть це смачне поєднання - картоплина з беконом та помідором, що може бути кращим. Готуйте та смакуйте, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Виберіть рівну картоплю, добре помийте й просушіть її. Не треба чистити від шкірки. Візьміть картоплину й зробіть в ній поперечні надрізи. Тільки надрізайте не до кінця картоплини.
Бекон треба нарізати тоненькими смужками, а помідор – кружечками. Візьміть картоплину й покладіть у кожен надріз по шматочку бекону, чергуючи зі скибочками помідора.
Зверху нафаршировану картоплину треба змазати майонезом. Покладіть у форму для запікання, застелену пергаментом, поставте у розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте картоплю протягом 40 хвилин. Готову страву подавайте до столу гарячою. Смачного!
Без чашки кави у більшості людей вранці нічого не виходить і все буквально валиться з рук. Але будьте обережні, оскільки деякі нюанси в приготуванні кави можуть нашкодити вашій талії. . Кава — чудовий спосіб почати день більш сконцентровано і зібрано....
ля підтримки здоров'я серця важливо звертати увагу на декілька аспектів свого повсякденного життя, наприклад на фізичну активність чи управління стресом. Однак, саме збалансована дієта може допомогти знизити ризики серцево-судинних захворювань, оскільк...