Приготуйте баклажани, які з сирною скоринкою розлітаються по тарілках зі швидкістю блискавки. Перед святами не сезон цього овочу, тому на святковому столі вони будуть майже делікатесом, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі компоненти:
Наріжте баклажани кружальцями. Покладіть їх на декілька хвилин в окріп з сіллю. Потім перекладіть під прес на 20 хвилин. Потрібно, щоб з них вийшла зайва вода. Після цього кружальця обваляйте в борошні та відправте на середньому вогні смажитись на вершковому маслі.
Окремо готуємо білий соус. 2 столові ложки борошна підсмажте на 2 столових ложках масла. Потім долийте молоко та добре вимішайте, щоб не було грудочок. В соус покладіть тертий сир, сіль та перець.
Баклажани найкраще запікати в фомі з глини. Вони тоді виходять з якимось особливим смаком та дуже апетитні. Викладайте баклажани шарами. Кожен з них поливайте білим соусом. Посипте сухарями, розкладіть зверху невеликі шматочки масла та відправте закпікатись до рум’яної скоринки. Смачного!
На перший погляд здається, що перед вами - звичайний гірський схил. Але уважніше придивіться: на цьому фото заховався сніжний барс, що крадеться до своєї здобичі, передають Патріоти України. Завдяки своїй плямистій сірій шерсті з білим животом, "привид...
Плануєте варити варення? Оберіть правильний посуд - інакше замість корисної солодкої смакоти отримаєте отруйну суміш, передають Патріоти України. . Під час варіння фруктів виділяється кислота, яка вступає в реакцію з алюмінієм. У результаті утворюютьс...