Приготуйте баклажани, які з сирною скоринкою розлітаються по тарілках зі швидкістю блискавки. Перед святами не сезон цього овочу, тому на святковому столі вони будуть майже делікатесом, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі компоненти:
Наріжте баклажани кружальцями. Покладіть їх на декілька хвилин в окріп з сіллю. Потім перекладіть під прес на 20 хвилин. Потрібно, щоб з них вийшла зайва вода. Після цього кружальця обваляйте в борошні та відправте на середньому вогні смажитись на вершковому маслі.
Окремо готуємо білий соус. 2 столові ложки борошна підсмажте на 2 столових ложках масла. Потім долийте молоко та добре вимішайте, щоб не було грудочок. В соус покладіть тертий сир, сіль та перець.
Баклажани найкраще запікати в фомі з глини. Вони тоді виходять з якимось особливим смаком та дуже апетитні. Викладайте баклажани шарами. Кожен з них поливайте білим соусом. Посипте сухарями, розкладіть зверху невеликі шматочки масла та відправте закпікатись до рум’яної скоринки. Смачного!
Любите картоплю? Є і гарні, і тривожні новини, Патріоти України. Нове дослідження, опубліковане в British Medical Journal, показало: вживання картоплі у вигляді чіпсів або фрі три рази на тиждень підвищує ризик розвитку діабету 2 типу на 20%, а п’ять р...
10 серпня за новим церковним календарем (23 серпня за старим) - день пам'яті священномучеників Лаврентія, архідиякона, Сикста II, папи Римського, Фелікісима й Агапіта, дияконів, мученика Романа, Римських. У народі день прозвали Лаврентій Зорічник. За с...