Приготуйте баклажани, які з сирною скоринкою розлітаються по тарілках зі швидкістю блискавки. Перед святами не сезон цього овочу, тому на святковому столі вони будуть майже делікатесом, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі компоненти:
Наріжте баклажани кружальцями. Покладіть їх на декілька хвилин в окріп з сіллю. Потім перекладіть під прес на 20 хвилин. Потрібно, щоб з них вийшла зайва вода. Після цього кружальця обваляйте в борошні та відправте на середньому вогні смажитись на вершковому маслі.
Окремо готуємо білий соус. 2 столові ложки борошна підсмажте на 2 столових ложках масла. Потім долийте молоко та добре вимішайте, щоб не було грудочок. В соус покладіть тертий сир, сіль та перець.
Баклажани найкраще запікати в фомі з глини. Вони тоді виходять з якимось особливим смаком та дуже апетитні. Викладайте баклажани шарами. Кожен з них поливайте білим соусом. Посипте сухарями, розкладіть зверху невеликі шматочки масла та відправте закпікатись до рум’яної скоринки. Смачного!
Чи знали ви, що таїти в душі образи шкідливо для психічного здоров'я? Пропонуємо дізнатися, яка саме образа (і на кого) підриває ваш моральний дух, передають Патріоти України. Душа людини чимось схожа на квітку. У когось це колючий кактус, а в когось н...
Уміння дружити - навичка, яка здатна подарувати нам вірних людей поруч. Для декого дружба дуже важлива, для інших - звичніше покладатися лише на себе і довіряти лише собі. Дізнайся, що підходить саме вам, передають Патріоти України. Подивіться на карт...