Запікаємо свинину з грушею - простий рецепт ніжного і соковитого м'яса

Ми підготували для вас рецепт ніжного і соковитого м'яса, яке одного разу скуштувавши, ви будете готувати постійно, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Свинина (шия) – 1 кг
  • Груша – 1-2 шт
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Вино (червоне сухе) – 50 г
  • Мед – 1 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Коріандр в зернах – 1 ч. л.

Спосіб приготування

  1. Розтовчіть коріандр у ступці. Беріть у зернах, тому що від меленого не такий сильний запах.
  2. Помийте і просушіть м'ясо. Зробіть у ньому глибокі надрізи з відстанню у 1,5 – 2 сантиметри, але важливо не прорізати м'ясо наскрізь.
  3. Натріть м'ясо сіллю, перцем, коріандром та медом.
  4. Розріжте груші й дістаньте серцевини. Поріжте фрукт тонкими скибками й вставте у розрізи в м'ясі. Залиште свинину на пів години маринуватися
  5. Запікайте годину – півтори в духовці при температурі 180 градусів.
  6. Смачного!

Оце так! Чоловіки помирають від синдрому розбитого серця вдвічі частіше, ніж жінки, - дослідження

вівторок, 20 травень 2025, 10:54

Після фізичних та емоційних травматичних подій, як-от недуга чи розлучення, деякі люди можуть відчувати біль у грудях або задишку. Цей стан називають синдромом розбитого серця. Вважається, що до цього призводять викиди гормонів стресу, які заважають се...

Варто знати! ТОП-5 фруктів та овочів, які є небезпечними для собак

вівторок, 20 травень 2025, 8:33

Собаки — це наші вірні компаньйони та повноцінні члени сім’ї, а тому, господарям важливо уважно дбати про їхню безпеку. Це особливо це важливо, оскільки деяка повсякденна їжа може бути небезпечною для їх здоров'я, передають Патріоти України. В Daily Ex...