Запікаємо свинину з грушею - простий рецепт ніжного і соковитого м'яса

Ми підготували для вас рецепт ніжного і соковитого м'яса, яке одного разу скуштувавши, ви будете готувати постійно, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Свинина (шия) – 1 кг
  • Груша – 1-2 шт
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Вино (червоне сухе) – 50 г
  • Мед – 1 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Коріандр в зернах – 1 ч. л.

Спосіб приготування

  1. Розтовчіть коріандр у ступці. Беріть у зернах, тому що від меленого не такий сильний запах.
  2. Помийте і просушіть м'ясо. Зробіть у ньому глибокі надрізи з відстанню у 1,5 – 2 сантиметри, але важливо не прорізати м'ясо наскрізь.
  3. Натріть м'ясо сіллю, перцем, коріандром та медом.
  4. Розріжте груші й дістаньте серцевини. Поріжте фрукт тонкими скибками й вставте у розрізи в м'ясі. Залиште свинину на пів години маринуватися
  5. Запікайте годину – півтори в духовці при температурі 180 градусів.
  6. Смачного!

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...