
Ми підготували для вас рецепт ніжного і соковитого м'яса, яке одного разу скуштувавши, ви будете готувати постійно, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
- Свинина (шия) – 1 кг
- Груша – 1-2 шт
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Вино (червоне сухе) – 50 г
- Мед – 1 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком
- Коріандр в зернах – 1 ч. л.
Спосіб приготування
- Розтовчіть коріандр у ступці. Беріть у зернах, тому що від меленого не такий сильний запах.
- Помийте і просушіть м'ясо. Зробіть у ньому глибокі надрізи з відстанню у 1,5 – 2 сантиметри, але важливо не прорізати м'ясо наскрізь.
- Натріть м'ясо сіллю, перцем, коріандром та медом.
- Розріжте груші й дістаньте серцевини. Поріжте фрукт тонкими скибками й вставте у розрізи в м'ясі. Залиште свинину на пів години маринуватися
- Запікайте годину – півтори в духовці при температурі 180 градусів.
- Смачного!
Психологічні тести допомагають не лише розважитися, а й глибше зрозуміти власний характер. Цей короткий тест на логічне мислення триває лише кілька секунд, але може показати, чим саме ви керуєтеся в житті - розумом чи почуттями, передають Патріоти Укра...
Народні прикмети на 11 листопада: Чому в Україні незаміжні дівчата та торговці шанували Федоров день, що застерігали робити сьогодні, щоб уникнути біди. Православне свято 11 листопада за новим календарем (24 листопада за старим) - день пам'яті Феодора ...