Запікаємо свинину з грушею - простий рецепт ніжного і соковитого м'яса

Ми підготували для вас рецепт ніжного і соковитого м'яса, яке одного разу скуштувавши, ви будете готувати постійно, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Свинина (шия) – 1 кг
  • Груша – 1-2 шт
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Вино (червоне сухе) – 50 г
  • Мед – 1 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Коріандр в зернах – 1 ч. л.

Спосіб приготування

  1. Розтовчіть коріандр у ступці. Беріть у зернах, тому що від меленого не такий сильний запах.
  2. Помийте і просушіть м'ясо. Зробіть у ньому глибокі надрізи з відстанню у 1,5 – 2 сантиметри, але важливо не прорізати м'ясо наскрізь.
  3. Натріть м'ясо сіллю, перцем, коріандром та медом.
  4. Розріжте груші й дістаньте серцевини. Поріжте фрукт тонкими скибками й вставте у розрізи в м'ясі. Залиште свинину на пів години маринуватися
  5. Запікайте годину – півтори в духовці при температурі 180 градусів.
  6. Смачного!

Справа Порошенка: "Притягнення до відповідальності колишніх високопосадовців - світова практика", - Снєгирьов

четвер, 27 січень 2022, 23:00

Також зауважу, що притягнення до кримінальної відповідальності колишніх чиновників, якщо для цього дійсно є підстави, – нормальна загальносвітова практика. Політичні переслідування чи боротьба з корупцією у вищих ешелонах влади? Про справу Порошенка ос...

Хіти тижня. Страва буде ідеальною і менш калорійною: Чим можна замінити хліб у фарші для котлет

четвер, 27 січень 2022, 18:00

Замість хліба у фарш для котлет можна додати манку. Однієї ложки буде достатньо, щоб загустити котлетну масу та збільшити кількість фаршу у півтора рази. Замість хліба можна додати у фарш для котлет відварену картоплю, розім'яту в пюре. Кабачок замість...