Медики з'ясували, що деякі види морозива особливо небезпечні в літню спеку. Виявилося, що вживання такого продукту може викликати проблеми зі здоров'ям. Від якого виду літніх ласощів слід відмовитися, щоб зберегти здоров'я - читайте нижче в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.
За словами медиків, особливу небезпеку становить м'яке морозиво, яке видавлюють з автоматів. Термін придатності такого продукту - максимум 30 годин, але на ділі торгують таким морозивом близько 2-3 тижнів.
У такому молочному продукті швидко заводяться патогенні бактерії. Найпідступніша з них - сальмонела, отруєння якою може відправити вас в лікарню.
З порційним морозивом з морозильної камери теж потрібно бути пильним. Лікарі радять звернути увагу на склад такого продукту - чим менше в ньому інгредієнтів, тим краще.
Крім того, в таке морозиво додають консерванти, щоб продовжити термін його придатності.
Що ще потрібно знати про морозиво:
В середньому рекомендується близько 100 грамів морозива приблизно два рази на тиждень.
Морозиво холодне, тому якщо у вас "слабке" горло, будьте обережні з ласощами.
Діабетикам і людям з надмірною вагою від морозива краще відмовитися зовсім, щоб не погіршити проблему.
Якщо у вас є проблеми з переносимістю лактози, краще відмовтеся від молочного продукту.
Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, без якого мільйони людей не уявляють свій ранок. Але лікарі нагадують: вплив кави на організм значно складніший, ніж здається, передають Патріоти України. . Уже через 10–15 хвилин після першого ковтка коф...