Не завжди розетка знаходиться під рукою, особливо в дорозі або під час активного використання гаджетів. Тому павербанк стає незамінним помічником, який забезпечує енергією мобільний телефон, планшет або навіть ноутбук, передають Патріоти України.
Крім того, на фоні нової загрози блекаутів варто зарання підготуватися до відключень світла. На щастя, зараз ринок переповнений різноманітними моделями портативних зарядних пристроїв, і вибір правильного може стати справжнім викликом.
Основний параметр павербанка — це його ємність, яка вимірюється в міліампер-годинах (mAh). Для зарядки смартфону достатньо моделі з ємністю 5000-10000 mAh, для планшета потрібно вже 10000-20000 mAh, а для ноутбука — від 20000 mAh і вище.
По-друге, визначте необхідну потужність зарядки на основі вашого ноутбука: наприклад, для Chromebook та MacBook Air потрібний павербанк з потужністю щонайменше 30 Вт, для MacBook Pro 13 дюймів — 61 Вт, MacBook Pro 15 дюймів — 87 Вт, а для MacBook Pro 16 дюймів — не менше 96 Вт. По-третє, переконайтеся, що павербанк сумісний з вашою моделлю ноутбука, особливо якщо він заряджається через роз'єм USB-C.
Поради щодо вибору павербанка для планшета схожі на рекомендації для смартфона, але існує одна особливість: варто вибирати павербанк з більшою місткістю, оскільки батарея планшета зазвичай більша, ніж у смартфона. Наприклад, з ємністю 20 000 мАг ви зможете зарядити свій планшет від 1 до 1,5 раза. Для великих планшетів, таких як iPad Pro 12,9 дюйма, оберіть ємність до 27 000 мАг. Важливо зауважити, що павербанки з ємністю понад 27 000 мАг не дозволено брати на борт літака.
Вже давно на полицях наших магазинів та прилавках ринків продаються різноманітні екзотичні фрукти. Ми залюбки їх купуємо, та з насолодою споживаємо. Один з них – хурма, передають Патріоти України. Ці помаранчеві плоди мають масу корисних властивостей. ...
Найкорисніше запекти рибу в духовій шафі. Цього принципу дотримуються всі спеціалісти, складаючи меню для схуднення чи дієти. Але не завжди риба, приготована таким чином виходить смачною та соковитою. Якщо ви припустились при готуванні певних помилок,...