“Затонуле судно”. Притча, яка додає сил в хвилини найбільшого відчаю

У житті кожного з нас бували моменти, коли здавалося, що виходу немає. Іноді в таких ситуаціях ми навіть можемо впасти у відчай. Послухайте цю притчу, і, сподіваюся, вона послужить нагадуванням про те, що все в руках Господа, передають Патріоти України.

Єдиний чоловік, який врятувався після аварії корабля, був викинутий на безлюдний острів. Він щосили молився Богу про спасіння, і щодня вдивлявся в горизонт, але ніхто не плив на допомогу.

Змучений, він нарешті збудував хатину з уламків корабля, щоб захиститися від стихії та зберегти свої небагато речей. Але одного разу, поблукавши в пошуках їжі, він повернувся і побачив, що його хатина охоплена полум’ям, і до неба сходить дим. Сталося найстрашніше: він втратив усе. Огорнутий горем і розпачем, він вигукнув: «Боже, за що?». Рано вранці наступного дня його розбудили звуки корабля, що наближається до острова, що поспішає на допомогу.

— Як ви довідалися, що я тут? — спитав чоловік своїх рятівників.

— Ми бачили ваше сигнальне вогнище, — відповіли вони.

Як легко впасти у відчай, коли приходить біда. Але не треба опускати руки, адже Бог піклується про нас, навіть коли нас осягають біль та страждання. Про це треба пам’ятати щоразу, коли ваша хатина згоряє вщент: може, це сигнальне багаття, що закликає Бога на допомогу.

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...

А ви це знали? Вчені назвали найкращий режим для прання - не "вбиває" пральну машину, а також дає змогу економити воду.

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:23

Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...