Результат завжди відмінний, і ще один плюс - такі млинці ніколи не прилипають до сковороди. Навіть той самий перший млинець, який, за визначенням, має бути комом, хоч тісто, на перший погляд, здається рідким, передають Патріоти України.
На вигляд млинчики виходять ніжними, «оксамитовими», мереживними. Для себе я назвала його «дві склянки», оскільки саме ці пропорції використовуються в рецепті.
Млинці можна зробити і солодкими, для цього додайте кілька ложок цукру.
Розбийте яйця в миску, посоліть і збийте міксером. Тоненькою цівкою влийте кип’яток, не перестаючи збивати яєчну масу. Додайте молоко, перемішайте ще раз. Після – борошно і масло, остаточно перемішуємо тісто, щоб не було грудочок, і приступаємо до випікання.
Не дивуйтеся «рідкому» вигляду тіста – так і повинно бути.
Смажимо млинці на розігрітій сковороді, а після можна і до чаю домашніх кликати. Такі млинці – нейтральні на смак, їх можна і зі згущеним молоком або варенням, або нафарширувати чимось смачним: грибами, сиром, м’ясним фаршем.
Смачного!
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...