Завжди буде мало! Апетитна намазка на хліб із часником та беконом - і віруси всі втечуть

Приготувати сирну намазку - найпростіша річ! На святковий стіл її можна подати на загальному глибокому тарелі або ж кожному гостеві окремо, сформувавши невеличкі порційні кульки, передають Патріоти України.

Ця закуска ідеально поєднується з хрумкими грінками, крекерами, хлібом, овочами. Вибух апетиту гарантуємо! За рецептом, сирну намазку потрібно охолодити. Однак, якщо поспішаєте, перекладіть її до красивої посудини й одразу подавайте до столу.

Рецепт сирної намазки з беконом та зеленню

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 6

Приготування:

  1. Дрібно наріжте бекон та обсмажте його на розігрітій сковорідці. Перекладіть обсмажений бекон на шар паперового рушника, щоб позбутися зайвого жиру.
  2. У глибокому посуді змішайте крем-сир, натріть твердий сир та дрібно наріжте зелень. Посипте все сухим часником та беконом.
  3. Перемішайте масу до однорідної консистенції.
  4. Сформуйте з сирної маси кульки розміром з волоський горіх, загорніть в шар харчової плівки та відправте в холодильник на 30 – 40 хвилин.
  5. Подавайте сирну намазку до столу охолодженою. Смачного!

Полуничний мус із 3 інгредієнтів - ідеальний літній десерт за 15 хвилин

неділя, 3 серпень 2025, 7:12

Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...

Народні прикмети на 3 серпня. Чого українці традиційно уникали, щоб не накликати невдачу

неділя, 3 серпень 2025, 7:05

Православна церква України 3 серпня за новим стилем вшановує преподобних Ісаакія, Далмата і Фавста, а також преподобного Косму Пустельника. За старим стилем сьогодні вшановують чудотворця Онуфрія Мовчазного і пророка Єзекіля, нагадують Патріоти України...