Зберігаєте молоко на дверцятах холодильника? Ось чому варто переглянути звичку

Зберігати пляшку молока на полиці в дверцятах холодильника - звичайнісінька звичка для більшості людей. Полиці в дверцятах холодильників ніби створені для зберігання будь-яких пляшок. На жаль, виявляється, що зберігати молоко та інші молочні продукти на дверцятах - помилка, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Експерт який допомагає людям економити гроші та вести домашнє господарство торкнувся теми зберігання молока на дверцятах холодильника.

За його словами, не слід тримати пачку або пляшку молока на дверцятах холодильника з однієї причини — це місце зазнає частих перепадів температури. Відкриваючи і закриваючи дверцята холодильника, ми піддаємо продукти, що зберігаються там, впливу більш високих температур. За таких умов молоко просто швидше зіпсується.

Саме тому зберігати пляшки молока слід на полицях у самому холодильнику, де температура постійніша. До речі, нижня частина холодильника має найнижчу температуру, тому це найкраще місце для сирого м'яса та риби. А ось верхня частина холодильника призначена для молочних продуктів: йогурту, молока, кефіру.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...