Здивуєтеся і зробите так само! Чому варто заморожувати ковбасу

Якщо у вас вдома накопичилося надмірно багато вареної ковбаси, існує ризик, що вона швидко зіпсується. Одним зі способів продовжити термін її зберігання є заморожування шматка ковбаси для подальшого використання. Проте досвідчені господині відправляють ковбасу в морозилку не тільки з цієї причини, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Після заморожування ковбаса набуває твердої текстури, що робить її легко натертою на тертці. Після цього "ковбасну стружку" можна використовувати, наприклад, для приготування гарячих або звичайних бутербродів: просто змішайте її з тертим сиром і м'яким вершковим маслом, і намажте на хліб.

До цієї суміші можна додати й інші інгредієнти на ваш смак — зелень, дрібно нарізаний перець, кетчуп, майонез, будь-який соус. У результаті ви зможете в будь-який час, використовуючи цю просту намазку, швидко приготувати смачний сніданок для всієї родини.

Гарячі бутерброди з використанням замороженої ковбаси достатньо розігріти в духовці протягом 5-10 хвилин: вони будуть готові, коли ви накриєте на стіл і приготуєте чай.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...