Здивуєтеся і зробите так само! Чому варто заморожувати ковбасу

Якщо у вас вдома накопичилося надмірно багато вареної ковбаси, існує ризик, що вона швидко зіпсується. Одним зі способів продовжити термін її зберігання є заморожування шматка ковбаси для подальшого використання. Проте досвідчені господині відправляють ковбасу в морозилку не тільки з цієї причини, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Після заморожування ковбаса набуває твердої текстури, що робить її легко натертою на тертці. Після цього "ковбасну стружку" можна використовувати, наприклад, для приготування гарячих або звичайних бутербродів: просто змішайте її з тертим сиром і м'яким вершковим маслом, і намажте на хліб.

До цієї суміші можна додати й інші інгредієнти на ваш смак — зелень, дрібно нарізаний перець, кетчуп, майонез, будь-який соус. У результаті ви зможете в будь-який час, використовуючи цю просту намазку, швидко приготувати смачний сніданок для всієї родини.

Гарячі бутерброди з використанням замороженої ковбаси достатньо розігріти в духовці протягом 5-10 хвилин: вони будуть готові, коли ви накриєте на стіл і приготуєте чай.

Забудьте про них! Популярні напої, які таємно вбивають здоров’я ваших дітей

четвер, 28 серпень 2025, 13:05

Відомий нутріціолог Василь Лук’янов розповів, які напої не варто давати дітям, передають Патріоти України. За його словами, заборона базується не на міфах, а на реальних дослідженнях:. Лук’янов підкреслює: навіть популярні та звичні напої можуть завдат...

Експерт назвав найнебезпечніші дієти - серед них може бути і ваша улюблена!

четвер, 28 серпень 2025, 12:35

Здорове харчування має забезпечувати організм усіма необхідними поживними речовинами у збалансованому співвідношенні, передають Патріоти України. Проте не всі популярні дієти відповідають цим вимогам. Відомий дієтолог доктор Барек Кульчинський на своє...