Здивуєтеся і зробите так само! Чому варто заморожувати ковбасу

Якщо у вас вдома накопичилося надмірно багато вареної ковбаси, існує ризик, що вона швидко зіпсується. Одним зі способів продовжити термін її зберігання є заморожування шматка ковбаси для подальшого використання. Проте досвідчені господині відправляють ковбасу в морозилку не тільки з цієї причини, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Після заморожування ковбаса набуває твердої текстури, що робить її легко натертою на тертці. Після цього "ковбасну стружку" можна використовувати, наприклад, для приготування гарячих або звичайних бутербродів: просто змішайте її з тертим сиром і м'яким вершковим маслом, і намажте на хліб.

До цієї суміші можна додати й інші інгредієнти на ваш смак — зелень, дрібно нарізаний перець, кетчуп, майонез, будь-який соус. У результаті ви зможете в будь-який час, використовуючи цю просту намазку, швидко приготувати смачний сніданок для всієї родини.

Гарячі бутерброди з використанням замороженої ковбаси достатньо розігріти в духовці протягом 5-10 хвилин: вони будуть готові, коли ви накриєте на стіл і приготуєте чай.

Від 1 липня для водіїв поміняють правила техогляду: Що варто знати

середа, 11 червень 2025, 18:58

В Україні від 1 липня набуде чинності обов’язкова відеофіксація процесу перевірки технічного стану транспортних засобів. Відповідно до наказу МВС від 23.05.2025 № 348 замість первісного плану — введення через 6 місяців після скасування воєнного стану, ...

Не робіть так! Дві найбільші помилки під час тренувань, які призводять до болю

середа, 11 червень 2025, 18:47

З настанням літа багато хто з нас посилює тренування, щоб досягти рельєфного літнього тіла. Але любителі фітнесу можуть зашкодити собі двома помилками при тренуваннях, передають Патріоти України з посиланням на New York Post. Оhтопед Джеймс Гладстон н...