Якщо у вас вдома накопичилося надмірно багато вареної ковбаси, існує ризик, що вона швидко зіпсується. Одним зі способів продовжити термін її зберігання є заморожування шматка ковбаси для подальшого використання. Проте досвідчені господині відправляють ковбасу в морозилку не тільки з цієї причини, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
До цієї суміші можна додати й інші інгредієнти на ваш смак — зелень, дрібно нарізаний перець, кетчуп, майонез, будь-який соус. У результаті ви зможете в будь-який час, використовуючи цю просту намазку, швидко приготувати смачний сніданок для всієї родини.
Гарячі бутерброди з використанням замороженої ковбаси достатньо розігріти в духовці протягом 5-10 хвилин: вони будуть готові, коли ви накриєте на стіл і приготуєте чай.
Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...
Не поспішайте їх викидати — ці паростки можуть стати корисними помічниками на вашій грядці, передають Патріоти України. Висаджені в ґрунт на глибину близько 7 см і рясно политі за температури не нижче +10 °C, вони добре приживаються і дають нові рослин...