Здивуєтеся і зробите так само! Чому варто заморожувати ковбасу

Якщо у вас вдома накопичилося надмірно багато вареної ковбаси, існує ризик, що вона швидко зіпсується. Одним зі способів продовжити термін її зберігання є заморожування шматка ковбаси для подальшого використання. Проте досвідчені господині відправляють ковбасу в морозилку не тільки з цієї причини, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Після заморожування ковбаса набуває твердої текстури, що робить її легко натертою на тертці. Після цього "ковбасну стружку" можна використовувати, наприклад, для приготування гарячих або звичайних бутербродів: просто змішайте її з тертим сиром і м'яким вершковим маслом, і намажте на хліб.

До цієї суміші можна додати й інші інгредієнти на ваш смак — зелень, дрібно нарізаний перець, кетчуп, майонез, будь-який соус. У результаті ви зможете в будь-який час, використовуючи цю просту намазку, швидко приготувати смачний сніданок для всієї родини.

Гарячі бутерброди з використанням замороженої ковбаси достатньо розігріти в духовці протягом 5-10 хвилин: вони будуть готові, коли ви накриєте на стіл і приготуєте чай.

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...

Візуальна загадка, яку не може розв’язати 95% людей: Знайдіть тріснуте яйце за 10 секунд

субота, 12 липень 2025, 11:50

Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...