Здивуйте рідних! Як приготувати кольорові млинці без хімічних добавок - три кращі натуральні барвники

Млинці - обов’язковий атрибут Масляної, яку ми будемо відзначати уже незабаром. Однак українці полюбляють готувати їх круглий рік, передають Патріоти України.

Причина досить проста — тонкі повітряні млинці можна зробити як солоними, так і солодкими, а можна, якщо дуже хочеться, взагалі не надавати їм ніякого смакового відтінку.

Щоб здивувати гостей та своїх рідних, можете спробувати приготувати кольорові млинці, які точно стануть окрасою вашого столу. А щоб зайвий раз не труїтися хімічними барвниками, зробіть їх самостійно — з доступних продуктів. Що саме можна використовувати як натуральні барвники для млинців, розповідає prostoway.

Зелені млинці

Надати тісту такого кольору допоможе звичайний шпинат. Однак треба використовувати не тільки сік, а й м’якуш. Листя обливають окропом і перебивають блендером. А щоб у тісто не потрапили волокна зелені, які трохи жорсткі і можуть зіпсувати враження від страви, пропустіть масу через сито.

Рожеві млинці

Щоб добитися рожевого кольору, використовуйте сік буряка або бурякове пюре. Є два способи приготування таких млинців:

  1. Можна відварити цілі буряки, очистити їх і подрібнити блендером чи натерти на дуже дрібній терці й додати у тісто. В такому випадку забарвлення буде ніжно-ніжно рожевим.
  2. Можна вичавити сік з одного середнього буряка прямо у тісто. Колір таких млинців буде яскравішим, ніж у випадку з буряковим пюре.

Жовті млинці

Для насичено жовтого додайте у тісто на млинці куркуму. На кожні 0,5 л тіста вам знадобиться 1 ч.л. куркуми без гірки. Додавати її слід разом із просіяним борошном.

Як у 60-т мати вигляд на 45-ть та відповідно почуватись: Дієтологи розповіли, які продукти додати до раціону, щоб омолоджувати організм

субота, 13 липень 2024, 13:45

Як надовго зберегти свою молодість, не витрачаючи на це багато грошей? Така можливість є, треба просто включити до свого раціону продукти, які омолоджують організм зсередини. Омолоджувальну властивість вони мають завдяки вмісту антиоксидантів, селену, ...

Дуже смачно! Ситні гарячі бутерброди на сковороді на сніданок чи перекус

субота, 13 липень 2024, 12:09

Пропонуєо приготувати найсмачніші бутерброди на сковороді. Вони чудово підійдуть для ситного сніданку чи перекушування, передають Патріоти України. Обсмажувати на сковороді із двох сторін до золотистого кольору. 1. Наріжемо хліб, всього потрібно 8-10 с...