Млинці - обов’язковий атрибут Масляної, яку ми будемо відзначати уже незабаром. Однак українці полюбляють готувати їх круглий рік, передають Патріоти України.
Причина досить проста — тонкі повітряні млинці можна зробити як солоними, так і солодкими, а можна, якщо дуже хочеться, взагалі не надавати їм ніякого смакового відтінку.
Щоб здивувати гостей та своїх рідних, можете спробувати приготувати кольорові млинці, які точно стануть окрасою вашого столу. А щоб зайвий раз не труїтися хімічними барвниками, зробіть їх самостійно — з доступних продуктів. Що саме можна використовувати як натуральні барвники для млинців, розповідає prostoway.
Надати тісту такого кольору допоможе звичайний шпинат. Однак треба використовувати не тільки сік, а й м’якуш. Листя обливають окропом і перебивають блендером. А щоб у тісто не потрапили волокна зелені, які трохи жорсткі і можуть зіпсувати враження від страви, пропустіть масу через сито.
Щоб добитися рожевого кольору, використовуйте сік буряка або бурякове пюре. Є два способи приготування таких млинців:
Для насичено жовтого додайте у тісто на млинці куркуму. На кожні 0,5 л тіста вам знадобиться 1 ч.л. куркуми без гірки. Додавати її слід разом із просіяним борошном.
Наприклад, змочіть булку водою і поставте її в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин — скоринка знову стане хрусткою, а м’якуш — ніжним і м’яким, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Є ще простіший варіант: обгорніть хліб у вологу се...
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...