Млинці - обов’язковий атрибут Масляної, яку ми будемо відзначати уже незабаром. Однак українці полюбляють готувати їх круглий рік, передають Патріоти України.
Причина досить проста — тонкі повітряні млинці можна зробити як солоними, так і солодкими, а можна, якщо дуже хочеться, взагалі не надавати їм ніякого смакового відтінку.
Щоб здивувати гостей та своїх рідних, можете спробувати приготувати кольорові млинці, які точно стануть окрасою вашого столу. А щоб зайвий раз не труїтися хімічними барвниками, зробіть їх самостійно — з доступних продуктів. Що саме можна використовувати як натуральні барвники для млинців, розповідає prostoway.
Надати тісту такого кольору допоможе звичайний шпинат. Однак треба використовувати не тільки сік, а й м’якуш. Листя обливають окропом і перебивають блендером. А щоб у тісто не потрапили волокна зелені, які трохи жорсткі і можуть зіпсувати враження від страви, пропустіть масу через сито.
Щоб добитися рожевого кольору, використовуйте сік буряка або бурякове пюре. Є два способи приготування таких млинців:
Для насичено жовтого додайте у тісто на млинці куркуму. На кожні 0,5 л тіста вам знадобиться 1 ч.л. куркуми без гірки. Додавати її слід разом із просіяним борошном.
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...
Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...