Якщо ви любите робити соління, а старі рецепти вам вже набридли, то рецепт малосольних помідорів буде якраз до речі. Ці помідори сподобаються всім, а особливо тим, хто не любить занадто солоне. І часу на засолку знадобиться небагато, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Для засолювання беріть щільні плоди середнього розміру. Перед засолюванням проколіть помідор в області ніжки. Це можна зробити за допомогою звичайної зубочистки.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Перед засолюванням ретельно помийте кожен помідор, і тільки потім викладіть в банку або іншу ємність.
2. Розчиніть сіль і цукор в прохолодній воді. Потім отриманою рідиною потрібно залити помідори в банці.
3. Тепер додайте часник і зелень. Її можна порізати або просто порвати руками.
4. Прикрийте ємність звичайною тарілкою і залиште на день, щоб помідори ввібрали в себе розсіл.
5. Через день помідори вже можна вживати, але врахуйте, що вони не для довгого зберігання.
В Україні скасували норму 2012 року, за якою для зайняття народною медициною був потрібен спеціальний дозвіл, передають Патріоти України з посиланням на постанову від 8 квітня 2025 р. № 400. Своїм рішенням Кабмін скасував постанову від 3 грудня 2012 ...
Якщо ваші рушники втратили пухнасту текстуру, ви можете відновити її лише за одне прання за допомогою двох простих речей, які працюють краще, ніж пом’якшувач тканини. Йдеться про кристали соди та олію чайного дерева, пише OBOZ.UA, передають Патріоти Ук...