Здивуйте рідних неймовірним смаком! Найкращий рецепт малосольних помідорів, який тільки можна знайти

Якщо ви любите робити соління, а старі рецепти вам вже набридли, то рецепт малосольних помідорів буде якраз до речі. Ці помідори сподобаються всім, а особливо тим, хто не любить занадто солоне. І часу на засолку знадобиться небагато, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Для засолювання беріть щільні плоди середнього розміру. Перед засолюванням проколіть помідор в області ніжки. Це можна зробити за допомогою звичайної зубочистки.

Інгредієнти:

  • 2 кілограми помідорів;
  • 2 головки часнику;
  • 2 літри води;
  • листя хрону, петрушка і кріп;
  • 2 чайні ложки цукру;
  • 4 столові ложки солі.

Спосіб приготування:

1. Перед засолюванням ретельно помийте кожен помідор, і тільки потім викладіть в банку або іншу ємність.

2. Розчиніть сіль і цукор в прохолодній воді. Потім отриманою рідиною потрібно залити помідори в банці.

3. Тепер додайте часник і зелень. Її можна порізати або просто порвати руками.

4. Прикрийте ємність звичайною тарілкою і залиште на день, щоб помідори ввібрали в себе розсіл.

5. Через день помідори вже можна вживати, але врахуйте, що вони не для довгого зберігання.

Хіти тижня. Картопляний рулет з фаршем у духовці - чудова альтернатива дерунам

п’ятниця, 17 вересень 2021, 0:10

Мало хто любить готувати деруни, оскільки доводиться тривалий час стояти біля плити. Ми знайшли вихід з цієї ситуації і пропонуємо вам приготувати один великий дерун з начинкою з м'яса в духовці, передають Патріоти України. . Деякі скажуть, але ...

Хіти тижня. Шалено смачний рецепт голландських млинців - під час випічки буквально "вибухають" без соди, дріжджів і розпушувача

четвер, 16 вересень 2021, 22:00

Dutch baby (голландська крихта) - млинець, який запікається в духовці та під час випічки буквально "вибухає", передають Патріоти України. Їх можна зробити солодкими або солоними. Солодкі традиційно поливають лимонним соком і посипають цукровою пу...