
Такий коктейль стане цікавинкою на святкому столі. Зрештою, його можна приготувати з будь-якого приводу. Головне, щоб був настрій. Цей коктейль є одночасно і різновидом закуски, але з алкогольним акцентом. Цікаво та святково, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Сік вилийте в сотейник та прогрійте на вогні. Введіть агар-агар та проваріть суміш протягом 1-2 хвилин. Злегка охолодіть.
З апельсина зніміть дуже тонко цедру у вигляді спіралей. Розріжте їх та викладіть у стопки, в яких будете подавати коктейль. Теплий сік змішайте з горілкою. Залийте цедрові спіральки в стопках та покладіть по кілька журавлин.
Коктейль має стати желе, тому відправте його в холодильник на 8-10 годин. Він буде мати пальму першості на святковому столі. Багато коктейлів не вживайте. Поданої кількості інгредієнтів вистачає на 6 порцій. Смачного!
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...
Попри те, що більшість людей усвідомлюють важливість сну, нові дані свідчать, що 70% дорослих все ще сплять недостатньо. Ба більше, дослідження виявили прямий зв’язок між недосипанням і подвоєнням ризику серйозних проблем, включаючи діабет, серцеві зах...