Солодкавий гарбуз та підсмажені ковбаски - дуже вдале поєднання, яке неймовірно пасуватиме до осіннього столу, передають Патріоти України.
Розігрійте половину вершкового масла у великій жаростійкій каструлі на середньому вогні, обсмажте ковбаси до золотисто-коричневого кольору з усіх боків.
Додайте масло, що залишилося, та дрібно порізану цибулю. Протушкуйте близько трьох хвилин, тоді додайте дрібно порізаний часник та болгарський перець і ще протушкуйте суміш.
Почистьте гарбуз від шкірки та насіння. Поріжте гарбуз невеличкими шматочками. Додайте до ковбасок разом з винним оцтом, як слід перемішайте та тушкуйте на великому вогні, доки більша частина рідини не випарується.
Інгредієнти
Розігрійте духовку до 180 градусів. Додайте до ковбасок цукор, консервовану квасолю та приправте на свій смак сіллю та перцем.
Доведіть суміш до кипіння, потім поставте суміш в духовку на одну годину. Ковбаски мають бути готовими, а гарбуз ніжним та м'яким. Перед подачею прикрасьте печеню зеленню.
У багатьох господинь трапляється ситуація, коли після відкриття холодильника відчувається сторонній запах, навіть якщо всі продукти свіжі. Це може зіпсувати настрій і бажання готувати. Насправді існує простий спосіб швидко нейтралізувати неприємний аро...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...