
Здивуй рідних оригінальною вечерею, зазначають Патріоти України.
Кроки та час приготування
55 хв.
Для тіста змішуємо кукурудзяний і картопляний крохмаль, потім заливаємо його окропом і замішуємо пружне тісто. Кладемо тісто в пакет на 30 хвилин.
Для начинки нарізаємо дрібно курячу грудку, зелень і болгарський перець.
Обсмажуємо грудку на змащеній чайною ложкою оливкової олії сковороді до рум'яності.
Додаємо зелень, перець і спеції, перемішуємо і смажимо ще 2-3 хвилини.
Розкачуємо тісто до 1 мм в товщину.
Вирізаємо кола, діаметром 10 см, кладемо одну чайну ложку начинки і зліплюємо вареники руками.
Гoтовимо вареники на пару приблизно 5 хвилин до прозорості.
Змащуємо готові вареники оливковою олією і подаємо до столу.
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні, вона допомагає і готувати страви, і краще їх зберігати. Але чи можна використовувати цей матеріал у популярних нині аерогрилях, передають Патріоти України. Ключові поради з цього приводу дало видання Sl...
Напередодні Нового року ми часто постаємо перед вибором - що ж подарувати чоловікові, хлопцеві, братові чи татові, передають Патріоти України. Хочеться обрати подарунок, який не лише потішить та буде корисним. Втім, важливо пам’ятати, що деякі презенти...