Здивуй рідних оригінальною вечерею, зазначають Патріоти України.
Кроки та час приготування
55 хв.
Для тіста змішуємо кукурудзяний і картопляний крохмаль, потім заливаємо його окропом і замішуємо пружне тісто. Кладемо тісто в пакет на 30 хвилин.
Для начинки нарізаємо дрібно курячу грудку, зелень і болгарський перець.
Обсмажуємо грудку на змащеній чайною ложкою оливкової олії сковороді до рум'яності.
Додаємо зелень, перець і спеції, перемішуємо і смажимо ще 2-3 хвилини.
Розкачуємо тісто до 1 мм в товщину.
Вирізаємо кола, діаметром 10 см, кладемо одну чайну ложку начинки і зліплюємо вареники руками.
Гoтовимо вареники на пару приблизно 5 хвилин до прозорості.
Змащуємо готові вареники оливковою олією і подаємо до столу.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...