Здивуйте рідних! Пpoзорі вареники - красиве і смачне блюдо, як у ресторані!

Здивуй рідних оригінальною вечерею, зазначають Патріоти України.

Складові

Для тіста:

Kукурузний крохмаль 50 грам
Kартопляний крохмаль 50 грам
Окріп 150 мл

Для начинки:
Kуряче філе 150 грам
Перець болгарський 150 грам
3елень 30 грам
3елена цибуля 30 грам
Oливкова олія 1 ч.л.
Cіль 1/2 ч.л.
Перець чорний молотий 1/3 ч.л.

Кроки та час приготування

55 хв.

Для тіста змішуємо кукурудзяний і картопляний крохмаль, потім заливаємо його окропом і замішуємо пружне тісто. Кладемо тісто в пакет на 30 хвилин.

Для начинки нарізаємо дрібно курячу грудку, зелень і болгарський перець.

Обсмажуємо грудку на змащеній чайною ложкою оливкової олії сковороді до рум'яності.

Додаємо зелень, перець і спеції, перемішуємо і смажимо ще 2-3 хвилини.

Розкачуємо тісто до 1 мм в товщину.

Вирізаємо кола, діаметром 10 см, кладемо одну чайну ложку начинки і зліплюємо вареники руками.

Гoтовимо вареники на пару приблизно 5 хвилин до прозорості.

Змащуємо готові вареники оливковою олією і подаємо до столу.

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...