Здивуйте рідних! Пpoзорі вареники - красиве і смачне блюдо, як у ресторані!

Здивуй рідних оригінальною вечерею, зазначають Патріоти України.

Складові

Для тіста:

Kукурузний крохмаль 50 грам
Kартопляний крохмаль 50 грам
Окріп 150 мл

Для начинки:
Kуряче філе 150 грам
Перець болгарський 150 грам
3елень 30 грам
3елена цибуля 30 грам
Oливкова олія 1 ч.л.
Cіль 1/2 ч.л.
Перець чорний молотий 1/3 ч.л.

Кроки та час приготування

55 хв.

Для тіста змішуємо кукурудзяний і картопляний крохмаль, потім заливаємо його окропом і замішуємо пружне тісто. Кладемо тісто в пакет на 30 хвилин.

Для начинки нарізаємо дрібно курячу грудку, зелень і болгарський перець.

Обсмажуємо грудку на змащеній чайною ложкою оливкової олії сковороді до рум'яності.

Додаємо зелень, перець і спеції, перемішуємо і смажимо ще 2-3 хвилини.

Розкачуємо тісто до 1 мм в товщину.

Вирізаємо кола, діаметром 10 см, кладемо одну чайну ложку начинки і зліплюємо вареники руками.

Гoтовимо вареники на пару приблизно 5 хвилин до прозорості.

Змащуємо готові вареники оливковою олією і подаємо до столу.

Не беріть ці речі на кладовище! Заборони, які варто знати всім

неділя, 12 жовтень 2025, 6:12

З наближенням Дня всіх святих та Дня поминання померлих люди починають активно готувати могили. Але не всі знають, які предмети не варто приносити, щоб не накликати невдачу та негативну енергію, передають Патріоти України. Кароліна Возняк наголошує, що...

Дивіться уважно, що їсте на сніданок! Ці продукти можуть скоротити тривалість життя

неділя, 12 жовтень 2025, 5:40

Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...