Здивуйте рідних! Смачні картопляні галушки: Рецепт, який сподобається абсолютно всім

Таку смакоту можна подати зі смаженими грибами, тушкованим м'ясом або капустою, передають Патріоти України.

Приготувати їх вам не складе особливих труднощів, тому ви з легкістю зможете порадувати своїх улюблених цими чудовими галушками. Вони виходять дуже ароматними та смачними. Домочадці оцінять страву по достоїнству. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти

  • 500 гр картоплі
  • 70 гр крохмалю
  • 4 столові ложки соняшникової олії
  • 2 ріпчастої цибулі
  • 1 чайна ложка солі
  • щіпка чорного меленого перцю

Починаємо процес

  1. В першу чергу відварюємо в мундирі картоплю і залишаємо остигати.
  2. Після чого очищаємо від шкірки і пропускаємо через м'ясорубку.
  3. Потім додаємо до неї крохмаль, сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо.
  4. Тепер з підготовленої маси формуємо ковбаску. Діаметр її повинен бути приблизно 2,5 см.
  5. Потім розрізаємо її на шматочки. Після чого формуємо кульки і пальцем робимо поглиблення в кожній.
  6. Тепер ставимо на вогонь каструлю з водою і доводимо до кипіння. Солимо за смаком і відправляємо частинами сюди заготовки, добре перемішуючи після кожного додавання.
  7. Чекаємо коли вони спливуть і, використовуючи шумівку, дістаємо їх з води.
  8. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо її. Потім відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обсмажуватися до золотистого кольору.
  9. Після чого відправляємо цибулю до галушок і перемішуємо.
  10. Тепер страва готова і її можна подавати до столу.

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...