Таку смакоту можна подати зі смаженими грибами, тушкованим м'ясом або
капустою, передають Патріоти України.
Приготувати їх вам не складе особливих труднощів, тому ви з
легкістю зможете порадувати своїх улюблених цими чудовими галушками.
Вони виходять дуже ароматними та смачними. Домочадці оцінять страву по
достоїнству. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Потрібні інгредієнти
- 500 гр картоплі
- 70 гр крохмалю
- 4 столові ложки соняшникової олії
- 2 ріпчастої цибулі
- 1 чайна ложка солі
- щіпка чорного меленого перцю
Починаємо процес
- В першу чергу відварюємо в мундирі картоплю і залишаємо остигати.
- Після чого очищаємо від шкірки і пропускаємо через м'ясорубку.
- Потім додаємо до неї крохмаль, сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо.
- Тепер з підготовленої маси формуємо ковбаску. Діаметр її повинен бути приблизно 2,5 см.
- Потім розрізаємо її на шматочки. Після чого формуємо кульки і пальцем робимо поглиблення в кожній.
- Тепер
ставимо на вогонь каструлю з водою і доводимо до кипіння. Солимо за
смаком і відправляємо частинами сюди заготовки, добре перемішуючи після
кожного додавання.
- Чекаємо коли вони спливуть і, використовуючи шумівку, дістаємо їх з води.
- Очищаємо
цибулю і дрібно нарізаємо її. Потім відправляємо на розігріту сковороду
з невеликою кількістю олії обсмажуватися до золотистого кольору.
- Після чого відправляємо цибулю до галушок і перемішуємо.
- Тепер страва готова і її можна подавати до столу.
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...