
Таку смакоту можна подати зі смаженими грибами, тушкованим м'ясом або
 капустою,  передають Патріоти України.
 Приготувати їх вам не складе особливих труднощів, тому ви з 
легкістю зможете порадувати своїх улюблених цими чудовими галушками. 
Вони виходять дуже ароматними та смачними. Домочадці оцінять страву по 
достоїнству. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Потрібні інгредієнти
 
- 500 гр картоплі
- 70 гр крохмалю
- 4 столові ложки соняшникової олії
- 2 ріпчастої цибулі
- 1 чайна ложка солі
- щіпка чорного меленого перцю

Починаємо процес
 
- В першу чергу відварюємо в мундирі картоплю і залишаємо остигати.
- Після чого очищаємо від шкірки і пропускаємо через м'ясорубку.
- Потім додаємо до неї крохмаль, сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо.
- Тепер з підготовленої маси формуємо ковбаску. Діаметр її повинен бути приблизно 2,5 см.
- Потім розрізаємо її на шматочки. Після чого формуємо кульки і пальцем робимо поглиблення в кожній.
- Тепер
 ставимо на вогонь каструлю з водою і доводимо до кипіння. Солимо за 
смаком і відправляємо частинами сюди заготовки, добре перемішуючи після 
кожного додавання.
- Чекаємо коли вони спливуть і, використовуючи шумівку, дістаємо їх з води.
- Очищаємо
 цибулю і дрібно нарізаємо її. Потім відправляємо на розігріту сковороду
 з невеликою кількістю олії обсмажуватися до золотистого кольору.
- Після чого відправляємо цибулю до галушок і перемішуємо.
- Тепер страва готова і її можна подавати до столу.
			
			
			
			
			Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...
		 
			
			
			
			
			Православне свято 31 жовтня за новим церковним календарем (13 листопада за старим) - день пам'яті Никодима і Спиридона Печерських, які ввійшли в історію як проповідники християнства, а також святого Петра Багатостраждального, видатного українського дер...