Така запіканка - варіант смачнющої вечері, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю подрібнюємо, моркву чистимо і тремо на крупній тертці. Пасеруємо овочі на олії, потім додаємо квашену капусту, а через 10 хвилин - дрібно нарізану свіжу. Прогріваємо, засипаємо відварену до напівготовності гречану крупу і залишаємо остигати. У холодну овочеву суміш викладаємо фарш, панірувальні сухарі, яйця. Приправляємо сіллю, перцем, прянощами і гарненько вимішуємо. Рівномірно розподіляємо отриману масу в змащену маслом і посипану панірувальними сухарями форму. Верх закриваємо скибочками помідорів і ставимо на 30 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів. Посипаємо сиром і доводимо до золотистого кольору.
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...