Здивуйте себе та рідних! Як приготувати екзотичну каву по-карибськи з доступних продуктів

Кава - напій, спробувавши який одразу стаєш його поціновувачем, передають Патріоти України.

Її аромат, який бадьорить та смак, що закохує з першого ковтку. Є багато сортів кави – на будь-який смак. Й, звикнувши до того, який сподобавсь найбільше, іноді хочеться скуштувати новий смак.

Подробиці

В подорожах ми завжди пізнаємо щось нове. Але щоб спробувати нові смаки кави, не обов’язково подорожувати. Можна, за бажанням, приготувати екзотичний напій з новим смаком і вдома, з доступних інгредієнтів.

Спробуйте каву по-карибськи

Візьміть турку, насипте в неї 4 ложки кави. Якщо ви самостійно змелете зерна перед приготуванням, ваша кава буде неймовірно смачною та ароматною.

Додайте до кави чайну ложку апельсинової цедри, щіпку кориці та гвоздику. Залийте все 250 мл води та поставте заварюватись.

Оберіть середній вогонь. Як тільки вода почне підніматись, відставте турку з вогню та кілька секунд. Такий ритуал зробіть ще 3 рази.

Потім проціджуємо каву та можна додати ванільний цукор. Якщо ви любите екзотику – додайте трішки кокосового сиропу.

Перелийте каву до вашої улюбленої чашки та насолоджуйтесь новим смаком.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...