Жахливі плями зникнуть на очах! Як позбутися слідів дезодоранту на одязі

Завдяки пральній машині прання вже не є дуже виснажливою роботою по дому. Але якщо на якійсь із речей з’являється пляма, простого прання недостатньо. Одними з найскладніших для виведення плям є сліди від дезодоранту, передають Патріоти України.

Але для досвідчених господинь немає нічого неможливого, за допомогою лайфхаків вони справляються із найстійкішими забрудненнями. Блогер з TikToker Шантель Міла (@mama_mila_) поділилася напрочуд простим способом позбутися плям дезодоранту.

Чим вивести плями від дезодоранту

Шантель пропонує позбутися від білих плям засобом, який складається всього з двох побутових інгредієнтів. Його приготування не потребує майже жодних зусиль.

Змішайте дві частини перекису водню (блогер рекомендує 3% розчин) та одну частину засобу для миття посуду в розпилювачі.

Розчин не повинен зіпсувати ваш одяг, але завжди перед використанням краще провести тест на непомітній ділянці тканини.

Потім розпорошіть розчин на пляму від дезодоранту та залиште діяти на 10 хвилин. Давши розчину вібратися, киньте одяг у барабан пральної машини.

У коментарях до посту запитували про кольори та типи тканин, придатних для цього засобу. Шантель відповідала, що більшість тканин можуть витримувати вплив інгредієнтів суміші, але вона завжди рекомендує провести патч-тест, щоб точно нічого не зіпсувати.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...