Жінка 20 років грала в лотерею, використовуючи однакові цифри, - і зірвала джекпот

Колись Альберт Ейнштейн сказав, що нерозумно чекати нових результатів від повторення одних і тих же дій. Однак і з цього в цілому універсального правила існують винятки, передають Патріоти України.передають Патріоти України.

Таким винятком стала американка на ім’я Тамара Лафінгхаус з Мурсвілла, Північна Кароліна. Вона десятками років грала у місцеву лотерею, використовуючи одну і ту ж комбінацію цифр, і зрештою виграла справді великий приз, повідомив сайт лотереї.

Про свій великий успіх жінка дізналась під час сімейної поїздки до Вайомінга, де живуть її батьки. Коли вона пила каву з татом, він зачитав їй виграшні номері зі свіжого розіграшу. Вона одразу впізнала комбінацію, яку з разу в раз використовувала понад 20 років. Але все одно попросила батька зачитати її ще раз, адже не одразу повірила у власну удачу.

"Я граю одними і тими ж номерами вже понад 20 років. Це різні дні народження у моїй родині", – розповіла Лафінгхаус про свій вибір комбінації. У черговому розіграші 17 липня зіграли чотири числа, що принесло їй 50 000 доларів, а на додачу випала червона куля, яка збільшила виграш учетверо. Після вирахування податків сума призу склала 142 501 долар.

Жінка поділилась, що хоче витратити частину виграшу на подорож до Італії, звідки родом був її прадід. Вона планує відвідати країну разом зі своїм чоловіком. А решту розподілити між власними заощадженнями та пожертвою школі, де навчалась. Ці гроші мають піти на фінансування стипендій здібним учням.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...