Жінкам на замітку: Як відчистити пуховик від слідів тонального крему - спосіб без прання

Багато представниць прекрасної статі стикаються з проблемою, коли через косметику забруднюється одяг, передають Патріоти України.

Наприклад, високий комір пуховика, сконструйований спеціально для того, щоб захистити вас від поривів холодного вітру, дуже часто брудниться в тональний крем.

Такі плями виглядають неохайно, проте це не привід щоразу завантажувати пухове пальто чи куртку в барабан пральної машини.

Подробиці

Щоб не зіпсувати річ частими праннями, але при цьому відчистити її, скористайтеся найпростішим лайфхаком.

Для того щоб усунути плями від тонального крему, згодяться звичайні вологі серветки. Як показує досвід, найефективнішими у цій справі виявилися серветки, призначені для догляду дітей.

Втім, якщо ви користуєтеся спеціальними вологими серветками, створеними для того, щоб видаляти макіяж з обличчя, може використовувати їх.

Достатньо кілька разів провести просоченою в спеціальному розчині серветкою по поверхні куртки, як від плям не залишиться і сліду.

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...