Такий елемент української культури як вишиванка з кожним роком стає все популярнішим і популярнішим. Це не просто данина моді або трендам, а дійсно зручний одяг на кожен день або на особливі випадки. Потрібно лише постаратися зробити правильний вибір, враховуючи розміри, зовнішнє виконання та багато інших параметрів.
Вона універсальна, поєднується із великою кількістю елементів гардеробу. Тому жіночі вишиванки випускаються у великій кількості, а іноді бренди додають у свої вироби якісь авторські елементи. Також є кілька різновидів вишиванок за формою виконання та орнаментами, що застосовуються, тому вдасться знайти гідні рішення під різні цілі.
Види вишиванок
Формат виконання буває різним і запропонований у кількох варіаціях:
Сьогодні виробники пропонують великий набір сміливих вишивок та комбінацій естетичних компонентів. Це особливо помітно, якщо буде обрано плаття жіноче, де є можливість по-різному оформляти різні елементи та аксесуари. Не обов'язково купувати білі вишивки, адже на вибір є сині варіанти, червоні, а для стилю casual чудово підійде чорний або сірий колір.
Матеріал пошиття
У поточних реаліях вибір не обмежується кількома матеріалами. У пошитті вишиванок використовуються такі варіанти:
Колір та форму орнаменту також не варто ігнорувати. На різних матеріалах одні й самі орнаменти можуть виглядати інакше. Тому в інтернет-магазині INTERTOP є реальні фотографії, щоб провести візуальну оцінку та остаточний вибір. З детальною інформацією про одяг завжди можна ознайомитись у картці товару. Там є таблиця розмірів для правильної оцінки габаритів і підбору потрібного розміру.
Додаткову консультацію можуть запропонувати менеджери магазину. Діє доставка Україною з оплатою кількома способами та можливістю провести обмін, якщо не вдалося вгадати з розміром.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...