Жіночий гороскоп: В якому місяці ви народилися - таким і буде ваш ідеальний чоловік

Сумісність важлива умова гармонійних, чи хоча б нормальних стосунків. Місяць вашого народження теж може дати деякі підказки, передають Патріоти України.

Січень

Шукайте хлопця, який може йти в ногу з вашим амбітним та працьовитим характером. Ви трудоголік, і ви заслуговуєте тільки того, хто не злякається вашого успіху і наполегливості, і того, хто буде поряд з вами, незважаючи на вашу відданість роботі, і підтримуватиме вас у всіх ваших починаннях.

Лютий

Шукайте хлопця, який терплячий і допитливий сам по собі, але особливо з вами. Ви непередбачувана – сьогодні тобі потрібні пригоди та пристрасть, а завтра – тиша та споглядання. Шукайте того, хто прийме всі аспекти вашої натури, від сильних до вразливих, і він має бути таким самим любителем подорожей та змін.

Березень

Шукайте хлопця, який дбає про вас так само, як ви дбаєте про нього. Ви чесна, вдумлива і співчутлива людина, і ви заслуговуєте на хлопця, який захоплюється і цінує ці якості, замість того, щоб використовувати їх для власної вигоди. Ви заслуговуєте на того, хто поставить вас і ваші потреби на перше місце, як це робите ви.

Квітень

Шукайте хлопця, який закохається у вашу іскру. Багато хто з них у минулому, можливо, був відкинутий вашою сильною та впертою особою. Але оскільки ви не соромитеся бути відкритою у своїх емоціях – ви заслуговуєте на хлопця, який любить вас саме такою, і досить впевнений у собі, щоб не зламатися під силою вашого характеру.

Травень

Шукайте хлопця, який може відповідати вашому темпу. Ви зосереджені на своїх захопленнях та дуже мотивовані, і вам потрібен хлопець, який може відповідати вашому інтелектуальному рівню. Вам потрібен хлопець, який дасть вам впевненість, і зможе бути добрим партнером.

Червень

Шукайте хлопця, який не боїться бути емоційно відкритим та вразливим. Раніше ваша емпатія та співчуття приводили вас до зламаних людей, про яких, на вашу думку, вам потрібно було подбати. І хоча це також частина вашої місії, ви заслуговуєте на того, хто буде відкриватися вам і любити вас всією силою свого серця.

Липня

Шукайте хлопця, котрий просто хоче бути з вами. У вас настільки захоплюючий і доброзичливий характер, що ви приваблюєте багато людей – як шанувальників, так і друзів. Ви потребуєте (і заслуговуєте) хлопця, який впевнений у собі достатньо, щоб не ревнувати вас до цієї когорти. Шукайте того, хто не поранить вашу чутливу душу.

Серпень

Шукайте хлопця, який каже вам, що ви повинні почути, а не те, що ви хочете почути. У вас особистість лідера – люди захоплюються вами, слухають та дивляться на вас. І хоча ви заслуговуєте на хлопця, який поважає вас і любить за вашу силу та самовладання, вам також потрібен хлопець, який не дозволить вам сісти йому на шию, або дозволити вам тупцювати по ньому. Він повинен з гумором ставитися до вашого егоїзму і вміти стримувати його.

Вересень

Шукайте хлопця, який розділить вашу пристрасть до знань, досвіду та росту. Ви завжди прагнете вперед, і заслуговуєте на партнера, який ніколи не захоче припиняти вчитися з вами. Хоча ви глибоко цікава і пристрасна людина, ви боїтеся емоційно розкритися, тому вам потрібен хлопець, який не побоїться глибше копати і витягнути з вас вашу сміливість і пристрасність.

Жовтень

Шукайте хлопця, який не буде приймати ваше тепло, емпатію та прихильність як належне. Ви багато чого даєте, і ви заслуговуєте на хлопця, який оцінить вашу доброту і який ніколи не спробує скористатися нею. Чекайте хлопця, який так само ласкавий, як ви, і який тільки додає радості, а не болю у ваше життя.

Листопад

Шукайте хлопця, який дійсно бачить вас і ніколи не припиняє намагатися вас зрозуміти. Ви надзвичайно сфокусовані, працелюбні та творчі, але ви також стримані та потайливі. Вам потрібен хлопець, який не побоїться вашої пристрасності, та зможе дати вам відчуття слабкості.

Грудень

Шукайте хлопця, котрий любить веселитися разом з вами. У вас яскрава і грайлива особистість, і ви заслуговуєте на того, хто розкриє її потенціал. Шукайте хлопця, який подорожуватиме з вами, жартуватиме з вами, і хто зможе серйозно розмовляти, не приховуючи своїх почуттів.

Родина оцінить! Як смачно та небанально приготувати макарони з м’ясом

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:12

Існують сотні способів приготування макаронів, які цінуються не лише в Італії. Адже макарони з м’ясом – простий, але ситний варіант для вечері чи обіду. Якщо звичне блюдо набридло, саме час приготувати його небанально. 1. Для початку макарони обсмажуют...

Діти точно оцінять! Шоколадні млинці, що вийдуть із першого разу

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:12

Тонесенькі шоколадні млинці ніколи не прилипнуть до сковорідки і не будуть рватися під час приготування, якщо додати два важливі інгредієнти. Які саме - читайте далі. Для приготування млинців візьміть 2 яйця, додайте 2 ст.л. какао та 1 ст.л. цукру. До ...