Жіночий психологічний тест: А ви знали, що про вас розповість білизна, яку ви носите?

Смаки щодо вибору нижньої білизни у кожної жінки різні. Але давайте перевіримо, чи впливає вибір нижньої білизни на ваш характер. Ми представляємо 10 найпоширеніших видів жіночої білизни. Виберіть той, якому ви віддаєте перевагу, і дізнайтеся про себе дещо цікаве, передають Патріоти України.

Т-стринги

Ви не соромитеся свого тіла, ви впевнені в собі і незалежні. Ви знаєте, що привабливі і не боїтеся заводити нові стосунки.

G-стринги

Це білизна схоже з першою, але має більш закритий характер. Ви неймовірно гармонійним чином поєднуєте сім’ю, роботу і розваги. Також ви намагаєтеся розвивати себе як фізично, так і духовно.

Класичні стринги

Ви не боїтеся вийти зі своєї зони комфорту для того, щоб дізнатися щось нове. Своїми вчинками ви можете навіть надихати інших.

Трусики танга

Ви людина старих традицій, але це не заважає вам пропонувати свіжі ідеї. Ви вимагаєте від друзів і близьких максимальної відкритості і уваги.

Бікіні

Ви грайливі і сеkсуальні, але коли приходить час, ви стаєте серйозною і прагматичною.

Труси бразіліана

Таку білизну вибирають зухвалі дівчата, які не соромляться блиснути розумом і дотепністю. Так тримати!

Труси-хіпстера

Ви вибираєте щось середнє між трусиками і шортами. Ви любите комфорт, тишу і усамітнення. Для вас важлива зручність.

Бойшортс (труси-шорти)

Ви любите спорт. Вгадали? Ви доброзичливі і товариські, а ваша чарівність притягує оточуючих.

Класичні труси (Сліп)

Ви думаєте насамперед про комфорт і практичність. Ви не станете панікувати в екстримальних ситуація і зможете взяти над ними контроль.

З високою талією (Ретро)

Вас не особливо хвилює думка оточуючих. Та й навіщо, якщо вам комфортно з самою собою.

Дізнайтесь про себе більше! Яка рука видає ризикових людей, а яка - перфекціоністів

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:13

Руки можуть розповісти чимало цікавої інформації про свого власника, тому догляд за ними є просто вкрай необхідним протягом усіх чотирьох сезонів року. Вони слугують своєрідним показником стану здоров'я, краси та навіть рис характеру. Так, саме про ост...

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...