Жіночий психологічний тест: Яка ви мама для свого малюка? Просто оберіть картинку і читайте відповідь

Жінка, у якої є дитина, точно хоче стати для свого малюка найкращою мамою в світі. Адже так приємно чути від дочки або сина слова любові і те, наскільки вони раді, що ви їх мама, передають Патріоти України.

Однак далеко не кожній жінці вдається знайти правильний підхід до свого малюка. Іноді їм просто не вдається усвідомити свої дії і помилки. А це серйозно може нашкодити дитині.

Ми вирішили допомогти вам розібратися. Тепер ви можете самі дізнатися, яка ж ви мама для своєї дитини насправді. Ми пропонуємо пройти вам простий психологічний тест. Вам варто вибрати фігуру, яка найбільше буде до душі. Головне особливо не замислюватися і робити все інтуїтивно.

Коло

Якщо вам найбільше подобається фігура коло, то вас точно можна назвати турботливою мамою, яка хоче дати своїй дитині все найкраще. При цьому ви вміло користуєтеся своїм авторитетом і можете вчасно придушити якісь сімейні сутички. Ви не скупі на поради і завжди їх роздаєте. Однак ви можете надмірно опікати свого малюка, що надалі може негативно позначитися на ваших стосунках з дитиною.

Трикутник

Ви мама, для якої у світі не існує дітей краще, ніж ваші власні. Ви весь час готові розхвалювати таланти своїх малюків і будете робити все, щоб їх оцінили по достоїнству в будь-яких сферах діяльності. Багато хто може вважати вас нав'язливою через такі постійні розмови. Однак насправді ви дуже стійка, ніжна і любляча мама.

Ромб

Ви та мама, яка постійно в справах. Навіть за сніданком ви можете не відриватися від роботи. Часом ви ставите цю свою частину життя вище решти. Діти розуміють, що ви заробляєте гроші і хочете кращого для них, але їм іноді хочеться, щоб ви просто побули їх мамою, а не бізнесвумен. Вам варто частіше звертати увагу на особисті проблеми і емоційний стан своїх дітей.

Квадрат

Ви жінка, яка намагається бути ідеальною у всьому. Ідеальна дружина, ідеальна мама, ідеальний співробітник, ідеальна господиня – інакше ви просто не можете уявити. Ви як вічний двигун, який ніколи не скаржиться на своє життя. Вам вдається правильно розподіляти свій час і знаходити його для якісного проведення часу зі своїми дітьми

А ви це знали? Чому господині додають соду до гречки

субота, 4 травень 2024, 9:12

Хочете, щоб гречана каша була розсипчастою, ароматною та з легким червоним відтінком? Додайте всього лиш дрібку соди, але в правильний час під час варіння, передають Патріоти України. Щоб гречка була не водяниста, а розсипчаста, треба варити її у воді...

Не лише м'ясом: Чим замінити ковбасу в салаті "Олів’є"

субота, 4 травень 2024, 8:15

Більшість з нас впевнені, що ковбаса є класичним компонентом салату олів’є, але це помилка. Раніше господині готували страву з іншими інгредієнтами, передають Патріоти України. Ковбаса є просто дешевим аналогом потрібних продуктів. Тому її можна з лег...