Жіночий психологічний тест: Оберіть будинок на картинці - і дізнайтеся, яка ви господиня

Жінка - берегиня сімейного вогнища. Саме від неї багато в чому залежить погода в домі. Жінка в домі - в першу чергу дружина, мати і, звичайно, господиня, передають Патріоти України

А яка з вас господиня? Та, яка любить затишок, охоронниця чистоти і порядку, стежить за останніми віяннями моди в облаштуванні інтер’єру свого житла, вважає за краще мінімалізм або творчий безлад?

А отримати відповіді на всі ці питання можна, пройшовши простий психологічний тест з будинками.

Цей тест допоможе подивитися на себе збоку і, можливо, отримати корисну пораду. Роблячи свій вибір, головне, не варто думати логічно, а довіртеся своїй інтуїції. Розслабтеся, звільніть свої думки, уявіть себе за виконанням домашніх турбот і, витративши всього 5 секунд часу, виберіть найбільш привабливий для вас варіант будинку, де б ви хотіли жити.

Якщо ви вибрали будинок №1

Затишок в будинку грає для вас першорядну роль. І для вас зовсім не важливо, де ви будете облаштовувати затишок – в маленькій квартирці або великому будинку. Ви знаєте, як і вмієте, облаштувати буквально кожен сантиметр свого житла. А на допомогу вам приходять дрібні деталі: фото з сімейного архіву, вази, пледи, диванні подушки.

Але часом, в бажанні прикрасити свій будинок, ви схильні до накопичення всякого мотлоху, яким буквально завалені всі полиці вашого житла.

Якщо ви вибрали будинок №2

Ви охоронниця порядку і чистоти в будинку. Вас сміливо можна назвати берегинею домашнього вогнища. У вашому будинку все розкладено по своїх місцях, все по поличках. Тому ви завжди можете легко знайти те, що шукаєте. Крім того, у вас завжди ідеальна чистота в будинку.

І все б нічого, але ви ставитеся до прибирання і чистоти аж надто серйозно. Вас може запросто дратувати будь-яка дрібниця, яка виявилася не на своєму місці. Ваша педантичність часом доходить до абсурду, що може дратувати ваших домашніх.

Якщо ви вибрали будинок №3

Ви з тих, у кого в будинку все за останнім писком моди. Стиль і дизайн інтер’єру мають для вас важливе значення. Ви любите дивувати своїх гостей стильним облаштуванням свого житла: сучасні меблі, новітня техніка. Ви женетесь за модою, але часом не завадило б звільняти місце від старого і зайвого, щоб не захаращувати простір в будинку.

А ще на всі ці модні, іноді навіть мало функціональні предмети інтер’єру ви витрачаєте занадто багато грошей.

Якщо ви вибрали будинок №4

Ви господиня, яка надає перевагу мінімалізму в облаштуванні свого житла. Завдяки цьому в вашому домі досить багато вільного простору, і це вам до душі. Ви не приймаєте зайвого мотлоху і терпіти не можете розкидані речі.

Ви не схильні до накопичення. У вас вдома тільки потрібні і корисні речі і предмети. Часом, в бажанні звільнити простір, ваш будинок може здатися безликим і дещо холодним, швидше нагадувати готель, а не будинок, в якому живе справжня господиня.

Якщо ви вибрали будинок №5

Вас можна назвати творчою особистістю, для якої її власний будинок – це чарівний світ. Тому в будинку такої господині багато картин, плакатів, яскравих штор, іграшок та інших хендмейд елементів, які прикрашають інтер’єр житла. Але так думаєте тільки ви.

Насправді ваш будинок більш схожий на музей мистецтва. Але головне, що ви щасливі в своєму яскравому і химерному світі. І вас зовсім не турбує чистота і порядок в ньому. Ви називаєте це творчим безладом. І вам плювати, що дехто може вважати вас нечупарою.

Якщо ви вибрали будинок №6

У вашому житті, як і в вашій оселі, все повинно бути гармонійно. Ви навчилися поєднувати і роботу, і сім’ю, і домашні клопоти. А все тому, що ви знайшли ту саму золоту середину. З вас вийде відмінна хранителька домашнього вогнища. У вашому будинку все також гармонійно, як і у вашому житті. Про ваш будинок кажуть, що в ньому є душа. У ньому завжди комфортного і затишно перебувати. А про вас говорять, що ви ідеальна господиня.

Однак ідеальних людей не існує. У кожного з нас свої недоліки і свої мінуси. Але кожен з нас в праві все виправити і, провівши роботу над собою, добитися відмінних результатів.

Сподіваємося, що цей тест допоміг вам подивитися на себе з іншого боку і, взявши до уваги отримані поради, тепер у вас є всі шанси домогтися успіхів і вдосконалюватися в першу чергу як особистість, а вже потім як господиня.

Родина оцінить! Як приготувати ідеальне картопляне пюре

субота, 27 квітень 2024, 17:27

Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результа...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить вашу фобію

субота, 27 квітень 2024, 17:12

Жителі Стародавнього Єгипту боялися багатьох речей, включно з хворобами, смертю, темрявою і невідомістю. Чи є у ваших страхів щось спільне з давньоєгипетськими фобіями? Виберіть ієрогліф і все дізнаєтеся, передають Патріоти України. Подивіться на зобра...