Жіночий психологічний тест: Оберіть каблучку на картинці - вона розкриє ваші таємниці і риси характеру

Абсолютно неважливо, яким каблучкам ви надаєте перевагу: з білого або жовтого золота, срібла, з каменями або без, класика, мінімалізм або помітні великі моделі. У будь-якому випадку кільце на пальці додає образу виразність, надає впевненості, прикрашає, передають Патріоти України.

Каблучка – найбільш символічна з прикрас. Вона здатна розповісти про характер своєї власниці, її секрети. Не вірите? Пройдіть цей маленький тест, виберіть з шести представлених каблучок ту, яка сподобалася вам найбільше. Після вибору, читайте результат!

1. Перша каблучка

Якщо ваш вибір припав на перший перстень, ви справжня королева. Ваша самооцінка не занижена, ви знаєте собі ціну і не розмінюєтеся на дрібниці. Це дає вам можливість бути щирою з оточуючими людьми і не брехати собі. Однак це не заважає вашим близьким терпіти неприємні моменти, пов’язані з прямотою вашого характеру.

Відвертість і сила, якими ви наповнені, притягують людей. Ви можете бути справжньою чарівницяею. При цьому ніколи не посоромитеся сказати людині в обличчя будь-яку правду.

2. Друга каблучка

Вибір другої каблучки визначає жінку, жіночність для якої понад усе. Ви любите мріяти і не приховуєте цього. Доброта характеру і вічна юність душі робить з вас дуже приємну людину, який подобається людям.

Вам обов’язково потрібно носити сукні – вони чудово відображають ваш стиль і внутрішній світ. Якщо ви хочете, щоб внутрішнє і зовнішнє не вступало в конфлікт, обов’язково вибирайте жіночний, романтичний стиль, він шалено вам йде!

3. Третя каблучка

Та жінка, яка зупинила свій погляд на третьому перстні – є хижаком за вдачею. Дикість вдачі, скажена енергетика відрізняють вас від інших. Причому джерела енергії вам не доводиться шукати, ви самі величезне джерело, заряджаюче всіх навколо. Ваші очі неймовірно приваблюють чоловіків, забути їх неможливо.

4. Четверта каблучка

Вибір четвертого перстня вказує на цілительку. Незважаючи на те, що виглядаєте ви зовсім звичайно, але живете в двох паралельних світах одночасно. Найчастіше ви справляєте враження щасливої особистості.

Вас оточує багато друзів, хоча ви і не відрізняєтеся особливою комунікабельністю. Постарайтеся піклуватися про себе більш ретельно, інакше вам важко буде побудувати дійсно щасливе життя.

5. П’ята каблучка

Якщо ви вибрали п’яту каблучку, ваше ім’я – кохання. Ваше призначення – бути коханою, любити, насолоджуватися цим почуттям. Вам просто необхідно бути завжди закоханою. Ще ви дуже любите подорожувати, однак поряд неодмінно повинен бути коханий.

Ви відноситеся до щасливого типу людей, які в кожній дрібниці здатні побачити радість. Щастя ви знаходите всюди, тому що ви самі і приносите його. Крім того, щастя вас відмінно прикрашає, надає очам блиск, краси і м’якості рисам обличчя. І ви стаєте ще більш привабливими для оточуючих.

6. Шоста каблучка

Якщо ви зупинилися на шостому перстні, ви – справжня леді. Стиль, елегантність, вишуканість вашого образу викликає захоплення у всіх, хто вас бачить. Зачарованість вашою зовнішністю не єдине, що приваблює людей. Ви дуже терпимі, добре виховані і спокійні. Людей ви бачите наскрізь, інтуїція розвинена у вас додосконалого рівня. Тому від вашої уваги нічого не вислизає. Розгадати ж вас під силу далеко не всім.

Все дуже просто! Як приготувати соковиту курячу грудку, якщо гості на порозі

неділя, 5 травень 2024, 21:12

Куряча грудка - ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України. З грудки...

Рецепт підходить і для яловичини, і для свинини: Як приготувати дуже ніжне м’ясо лінивим способом

неділя, 5 травень 2024, 17:09

Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України. Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте...