Жіночий психологічний тест: Оберіть рослину - і дізнайтесь, наскільки ви емоційна

Подивіться на зображення кімнатних рослин перед вами, передають Патріоти України. Виберіть ту, яке подобається вам найбільше. А ми розповімо, наскільки ви емоційні.

Рослина №1

Ви дуже емоційна, але при цьому добра і життєрадісна людина. Всі емоції, які з’являються у вашій душі, ви відразу ж вихлюпуєте, не приховуючи в собі. Ви готові ділитися своєю радістю з усім світом, проте якщо вас щось засмутило або розлютило, близьким буде з вами нелегко.

Рослина №2

Ви дуже сентиментальна людина. Розчулити вас і емоційно зворушити нічого не варто. Вам доводиться довго переживати будь-які емоції, такі як радість, так і печаль. Ви з тих, хто любить помріяти. Також ви часто згадуєте найрадісніші або сумні моменти в своєму житті.

Рослина №3

Ви пристрасна і емоційна людина. У будь-який процес, будь то улюблена робота або нові романтичні відносини, ви втягуєтеся повністю і віддаєтеся без залишку. Ви спокійно ставитеся до чергових перемог, тому що вважаєте, що цілком заслуговуєте цього. А ось відмови, критику і поразки ви можете прийняти в штики і навіть проявити деяку агресію.

Рослина №4

На даний момент ви не надто емоційно ставитеся до всього того, що відбувається у вашому житті, повністю приймаючи реальність. Однак байдужості до людей у вашому характері немає – ви так само готові прийти на допомогу до будь-якого, хто її потребує.


Не відірватися! Як приготувати соковиту яловичину в духовці

понеділок, 29 квітень 2024, 15:07

Яловичина - м’ясо, яке часто під час приготування виходить сухим та давким. Все тому, що в ній нема жирового прошарку, як у свинині, передають Патріоти України. Проте якщо правильно запекти яловичину у духовці, то у вас буде неймовірно смачна та сокови...

У це вірили наші предки: Які прикмети попереджають про лихо та небезпеку

понеділок, 29 квітень 2024, 14:56

Найпопулярніші прикмети, які попереджають про погане, передають Патріоти України. Багато хто оминає кути стола, не передає речі через поріг чи уникає чорного кота. Все це народні вірування, які передаються від покоління до покоління. . Народні віруванн...