Жіночий психологічний тест: Оберіть рослину - і дізнайтесь, наскільки ви емоційна

Подивіться на зображення кімнатних рослин перед вами, передають Патріоти України. Виберіть ту, яке подобається вам найбільше. А ми розповімо, наскільки ви емоційні.

Рослина №1

Ви дуже емоційна, але при цьому добра і життєрадісна людина. Всі емоції, які з’являються у вашій душі, ви відразу ж вихлюпуєте, не приховуючи в собі. Ви готові ділитися своєю радістю з усім світом, проте якщо вас щось засмутило або розлютило, близьким буде з вами нелегко.

Рослина №2

Ви дуже сентиментальна людина. Розчулити вас і емоційно зворушити нічого не варто. Вам доводиться довго переживати будь-які емоції, такі як радість, так і печаль. Ви з тих, хто любить помріяти. Також ви часто згадуєте найрадісніші або сумні моменти в своєму житті.

Рослина №3

Ви пристрасна і емоційна людина. У будь-який процес, будь то улюблена робота або нові романтичні відносини, ви втягуєтеся повністю і віддаєтеся без залишку. Ви спокійно ставитеся до чергових перемог, тому що вважаєте, що цілком заслуговуєте цього. А ось відмови, критику і поразки ви можете прийняти в штики і навіть проявити деяку агресію.

Рослина №4

На даний момент ви не надто емоційно ставитеся до всього того, що відбувається у вашому житті, повністю приймаючи реальність. Однак байдужості до людей у вашому характері немає – ви так само готові прийти на допомогу до будь-якого, хто її потребує.


Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...