Жіночий психологічний тест: Оберіть таємний символ на картинці - і дізнайтеся, що про вас думають чоловіки

Психологи пропонують вашій увазі тест, який може “повідомити” вам важливу інформацію: хто і як (з представників чоловічої статі) бачить вашу привабливість, передають Патріоти України.

Для того, щоб пройти цей тест, потрібно уважно розглянути знаки – абстракції і визначитися – який з них вам подобається найбільше. Наприклад, з таким знаком ви могли б носити кулон або навіть уявити його своїм татуюванням.

Картинка № 1

Чоловікам подобається ваша загадковість, оригінальність і складність (в хорошому сенсі слова). Вас не завжди легко зрозуміти і вкрай складно вам відповідати.

Картинка № 2

Чоловікам подобається ваші відкритість і позитивний настрій. Адже з вами можна відчути себе вільним від турбот і негативних думок. До речі, ви помічали, що деякі цим нахабно користуються, щоб «підзарядитися»?

Картинка № 3

Чоловіча стать «клює» на ваші чуттєвість і внутрішню енергію, які просто неможливо не помітити.

Картинка № 4

Ваша привабливість – у вашій яскравій жіночності. Цю вашу якість не можна не помітити – її бачать і чоловіки, і жінки. Багато, до речі, заздрять.

Картинка № 5

Ваші захопленість, креатив і працездатність захоплюють (і не тільки чоловіків). Ви окриляюче дієте на оточуючих і, зрозуміло, що протилежна стать не може не звернути на це увагу.

Картинка № 6

Чоловіків полонить ваші товариськість і позитив, які ви випромінюєте. Однак, при всіх ваших відкритості і бажанні спілкуватися ви не дозволяєте чужинцям «входити» в ваш внутрішній світ. Довіру потрібно заслужити.

За матеріалами

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....