Жіночий психологічний тест: Оберіть зірку - і дізнайтеся, якої речі в шафі вам не вистачає

Добре підібраний гардероб - один з найкращих подарунків, який можна зробити самій собі. Пропонуємо дізнатися, якої особливої речі у вашій шафі справді бракує, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і оберіть зірку, яка вкаже шлях до тієї самої речі. Результат читайте нижче.

  1. Чорні шпильки. Гарна пара чорних туфель на підборах - це основа крутого гардероба, і навіть одна класична пара може змінити світ. І перш ніж ви подумаєте, що це нудно, подумайте, скільки образів ви можете з ними створити.
  2. Маленька чорна сукня. Ця річ має бути невід'ємною частиною вашого гардероба, адже чарівність, якою вона володіє, досить важко перевершити. Це, мабуть, один з найбільш універсальних предметів гардероба.
  3. Кольорові колготки. Додати подібну річ до свого гардероба зголоситься не кожен, але все ж хто прийме таке сміливе рішення, точно опиниться в центрі уваги.
  4. Джинси. Краще витратити час і сили на те, щоб підібрати джинси, що відповідають вашому типу фігури. Ви завжди матимете приголомшливий вигляд у тих джинсах, в яких будете почуватися максимально комфортно.
  5. Шкірянка. Якщо ви хочете створити капсульний гардероб, до нього обов'язково має входити шкіряна куртка, яка стане основою будь-якого вбрання. Насправді найкращий спосіб надати завершеності будь-якому образу - як робочому, так і вихідному - це накинути на плечі шкірянку.
  6. Шовкова хустка. Завдяки цьому яскравому аксесуару ваш образ завжди буде цікавим та загадковим. А осінь — це та пора, коли носіння яскравої шовкової хустки є найбільш актуальним.Добре підібраний гардероб - один з найкращих подарунків, який можна зробити самій собі. Пропонуємо дізнатися, якої особливої речі у вашій шафі справді бракує.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.