Жіночий психологічний тест: Ось що білизна може розповісти про вашу особистість

У жіночому гардеробі особливе місце приділяється білизні. Деякі жінки здатні витратити цілий статок на спіднє. Адже це не тільки комфорт, але ще і дуже красиво, передають Патріоти України.

Незважаючи на те, що лише одиниці зможуть побачити те, що приховано під одягом, але кожна дама знає, що витончена спідня білизна дає жінці відчуття впевненості і краси.

А чи знаєте ви, що вибір білизни може дещо розповісти про особистість жінки і її характер. Зокрема це стосується трусиків, які відрізняються своєю формою і матеріалом. Давайте сьогодні поговоримо про моделі. Звичайно ж, ця білизна часто одягається під настрій і самопочуття. Але все ж у кожної жінки є улюблена модель, яку вона надягає найчастіше. Хтось любить носити бавовняні плавки, а хтось віддає перевагу шовковим стрінгам…

Погляньте на нижче представлені моделі трусиків і дайте відповідь, яких з них у вас найбільше в гардеробі. При виборі варто враховувати лише крій, мереживо і сам матеріал брати до уваги не варто.

Отже, готові? Давайте визначатися з вибором Дивимося …

Ось і результати:

Трусики форми # 1.

Жінки, які надають перевагу цим трусикам – для них комфорт понад усе. З таких жінок виходять вірні друзі. Але незважаючи на свій зовнішній спокій, такі жінки здатні на несподівані і досить непередбачувані вчинки


Трусики форми # 2.

Такий вибір характеризує жінку як впевнену в собі. Але частка легковажності все ж притаманна цим красуням. Зазвичай ці жінки ведуть активний спосіб життя і часто занурені в роботу. Цінують комфорт.

Трусики форми # 3.

Такі трусики найчастіше люблять носити незалежні жінки, які не боятися різноманітності. Їм дуже легко вийти зі своєї зони комфорту. Вони завжди яскраві і не боятися проявляти і показувати свої найкращі якості. Така жінка не може залишитися непоміченою.
Трусики форми # 4.

У спілкуванні такі жінки досить стримані. Спонтанність це вже точно не про них. Такі жінки вважають за краще проводити час за жіночими романами або ж прогулянки на самоті.

Трусики форми # 5.

Такі жінки завжди намагаються слідувати правилам і чинити по совісті. Звичайно ж занудством вони не відрізняються, але й загальноприйняті норми ніколи не порушують.


Трусики форми # 6.

Такі трусики вказують на сміливу і енергійну жінку, яка немов фонтан емоцій.

Трусики форми # 7.

Такі жінки завжди живуть за власними правилами. Вони дуже практичні, але в той же час дуже елегантні.


Трусики форми # 8.

Такі жінки в душі завжди відчувають себе молодими, незважаючи на штамп в паспорті. З ними вже точно ніколи не буває нудно. Вони завжди знають, як розвіяти тугу.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...