Жіночий психологічний тест: Те, які ви парфуми обираєте, розкаже, якою вас бачать чоловіки

Яким парфумом ви користуєтеся: фруктовим, квітковим, пряним, гурманським або свіжим? Ваш вибір може розповісти про сприйняття вас чоловіками, передають Патріоти України.

Пройдіть швидкий тест, складений професійними психологами, і дізнайтеся, якою вас бачить протилежна стать. Для цього погляньте на картинку вище. На ній представлені основні види парфумерних ароматів: фруктові, квіткові, східні, морські (свіжі), деревні і гурманські. Виберіть з них свій улюблений, якими ви зазвичай користуєтеся. Тепер можете прочитати про себе дещо цікаве.

Тлумачення тесту:

Фруктові аромати

Ваша життєрадісність заряжає всіх навколо. З першого погляду ви притягуєте протилежну стать своєю відкритою променистою усмішкою. А трохи з вами поспілкувавшись, чоловіки закохуються в ваш легкий і оптимістичний характер.

Квіткові запахи

Ви – дівчина ніжна і м’яка. Чоловіки це відчувають з першої зустрічі і розуміють, що вас потрібно оберігати і піклуватися. У свою чергу ви даруєте чоловікові, який цього гідний, безмежну ласку і ніжність.

Східні аромати

Де б ви не опинилися, ви завжди притягує чоловічі погляди. У вас є пристрасть і вогонь. Ваша чуттєва і глибока натура завжди шукає яскравих емоцій. Так ви справжня запальничка!

Морські парфуми

Чоловіки бачать в вас інтелектуалку. Ви та жінка, з якою поговорити – одне задоволення. Ви різнобічно розвинені, дуже багато знаєте і здатні підтримати будь-яку розмову.

Деревні запахи

Чоловіки відчувають вашу впевненість у собі. Ви не з тих, хто буде сумніватися або боятися. Ви знаєте, чого хочете, і всіма силами до цього прагнете. А хіба може бути щось привабливіше впевненості в собі?

Гурманські (солодкі) парфуми

Для чоловіків ви – загадка. Яскрава, ефектна і така таємнича. Ваша посмішка підкорює з першого погляду. З вами хочеться зблизитися, щоб зрозуміти і розгадати вас.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...