Жіночий психологічний тест: Тест у картинці визначить вашого ідеального чоловіка

Хоч всі жінки зазвичай і перераховують доволі схожий список вимог до потенційного бойфренда, кожній важливіше щось своє. Щоправда, ваші мрії далеко не завжди можуть збігатися з тим, що вам справді необхідно, передають Патріоти України.

Деталі

Пропонуємо дізнаємося, який чоловік реально зможе зробити ваше життя значно кращим. Подивіться на зображення і оберіть смайлик, який вам найбільше сподобався.

  1. Романтичний. Схоже, ваше серце дуже сумує саме через відсутність ласки та ніжності. Зверніть увагу на романтичних хлопців, які зможуть перетворити ваше життя на казку.
  2. Загадковий і популярний. На щастя чи ні, але вам потрібні емоційні гойдалки, гірки та мало не банджі-джампінг. Тільки поруч із харизматичним та енергійним хлопцем ви справді почуватиметеся живими.
  3. Той, хто піде заради вас на край світу. Вам важливі не слова, а вчинки, тому звертайте увагу на тих, хто одразу щось робить, а не просто завалює компліментами.
  4. Відданий тільки вам. Для вас чудовим варіантом буде хтось, хто ексклюзивно щирий тільки з вами. Можливо, він багато працює і його головним другом по життю будете саме ви.
  5. Упевнений у собі і самодостатній. Вам важливо, щоб хлопець був успішним і до чогось прагнув, інакше ви просто не побачите у ньому гідного супутника життя. Тож звертайте увагу на його кар'єру та амбіції!
  6. Милий і турботливий. Хороша робота і почуття гумору, звичайно, важливі, але у вашому випадку потрібно, щоб він випромінював тепло. Своєю добротою він зможе підтримувати ваші стосунки і додавати вогню, коли це потрібно

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...