Жіночий психологічний тест: Ваш гребінець розповість про характер і стосунки з чоловіками

Чоловіки всієї планети багато століть намагаються розгадати жіночу сутність. Виявляється, допомогти їм у цьому допоможе звичайний гребінець. Виберіть на зображенні "ваш" гребінець і зможете дізнатися свій характер. Вибрали? Тепер настав час дізнатися результати.

1. Німфа

Якщо ви любите користуватися саме таким гребінцем, отже, ви втілюєте в собі жіночність і ніжність. Для чоловіків ви граєте роль справжньої музи, яка допомагає творити. Ніжна посмішка, гарні манери, низький голос, скромність — ось ті риси вашого характеру, які не залишають байдужими чоловіків. Ви не любите сперечатися чи лізти в чуже життя.

Такі жінки дискомфортно почуваються на офісній роботі. Для них краще обирати професію, яка пов'язана з дітьми чи заняттям благодійністю. В гардеробі у вас найчастіше майже відсутні темні кольори, ви надаєте перевагу витонченим і легким сукням, яскравим кольорам.

2. Жінка, яка хоче рівноправності з чоловіками

Вона сувора й незалежна, не уникатиме відповідальності. Така жінка живе самодостатнім життям, вневнена в собі, а друзі та близькі завжди знають, що можуть на неї покластися.

Жінки, які мають такий характер, ніколи не відступають від своїх принципів, вміють порадити, не брешуть, на них можна розраховувати. З чоловіками часто тримаються на рівних, слабкість не показують. Комфорт і затишок для них найважливіші. В гардеробі у таких жінок можна побачити зручний одяг і взуття.

3. Добродушна й мила

Спокій, відкритість, доброта — ось ті риси характеру, які відрізняють жінок, що користуються таким гребінцем. Декому може здатися, що така дівчина надто передбачувана, але це помилка. Вони мають світлу душу, вміють щиро та глибоко відчувати. Саме це допомагає жінкам жити в гармонії з собою.

Це також і чудова господиня, яка любить приймати гостей, влаштовувати посиденьки, весело проводити час із родиною. Найбільше щастя в світі — бути мамою.

4. Ідеалістка

Жінки цього типу люблять порядок у всьому: в особистому житті, в побуті. У них все повинно бути розкладено по поличках. Зайвих грошей вони ніколи не витрачають, не вміють діяти імпульсивно, зважують кожен свій крок, часто ведуть здоровий спосіб життя.

Саморозвиток, освіта, подорожі і здоров'я — ось ті моменти в житті, на які вони найчастіше витрачають свій час і гроші. В їхньому оточенні практично неможливо зустріти випадкових людей. Тому вони досить серйозно ставляться і до вибору партнера. В гардеробі таких жінок панує порядок, вони купують лише речі хорошої якості.

5. Шукачка пригод

Якщо "ваш" гребінець саме під номером п'ять, отже, ви особа зухвала, волелюбна і досить приваблива. Вам чужа сталість, а ось ухвалювати спонтанні рішення — саме те, що ви робите найчастіше.

Маршрут подорожі така жінка точно не буде вибирати за рік до події. Для неї краще за одну мить вирішити, що їй потрібно вже завтра летіти до теплих країв чи в гори. Часто експериментує з зовнішністю, навіть не може витерпіти, коли довгий час стіни в її квартирі залишаються одного кольору. У таких жінок багато захоплень, вони змінюють місця роботи майже не щороку. Але поруч з нею перебувають тільки найвідданіші люди. Це добра і щира людина, яка вміє радіти чужому щастю.

6. Консерваторка

Такі жінки завжди обирають стабільне життя. Вони впевнені у своїх діях і переконаннях. Якщо вам потрібно в чомусь їх переконати, це зробити навряд чи вдасться.

Будь-які зміни зустрічають з особливим небажанням. У них існує непорушна зона комфорту, тому всі ті, хто їх оточує, вважають таких жінок справжніми консерваторками.

7. Бізнесвумен

Жінки, які звикли диктувати свої умови й панувати, як на роботі, так і в родині. Часто вони займають керівну чи досить високу посаду. На першому місці для них завжди робота, тому на особисте життя залишається вкрай мало часу. Такі жінки зустрічають свою любов у зрілому віці. В гардеробі дотримуються строгих силуетів, а ще купують лише дорогі тканини та відповідні аксесуари.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...