Жіночий психологічний тест: Ваш вибір кави розповість про те, яка ви у стосунках

Кава № 1

Ви – впевнена людина, яка не любить грати в ігри. Ви говорите те, що у вашому серці, і нехай інші реагують так, як хочуть, вас це не хвилює.

Кава № 2

На відміну від ваших уподобань на каву, ви не любите холодних людей. Вам подобаються турботливі та люблячі люди, які вміють виявляти свою любов!

Кава № 3

Ви не любите маркувати стосунки до того, як це необхідно. Вам зручніше переглянути кілька варіантів, перш ніж офіційно приймати на себе зобов’язання. У вас дуже захоплююче життя!

Кава № 4

Ви дуже мила людина. Навіть коли ви повинні когось прибрати зі свого життя, ви робите це самим добрим способом. Ви завжди намагаєтеся не заподіяти комусь біль, якщо це можливо!


А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...