Жіночий психологічний тест: Виберіть фігуру та дізнайтесь, яка ви мама

Цей простий тест розробили американські психологи. Він допоможе зрозуміти, яка ви матір. Виберіть, не замислюючись, одну із 6 геометричних фігур, передають Патріоти України. А тепер читайте результати.

1. Квочка

Ви – гіпертурботлива мама. Головний пожежник усіх сімейних сутичок, готовий поставити на місце будь-якої миті. Ваше кредо: краще запобігти ситуації, тому без запиту роздаєте поради всім членам сім’ї. Але надмірна опіка над чадом і постійна участь у житті дитини може відштовхнути її – дотримуйтесь кордонів.

2. Імпресаріо

Ви нахвалюєте і звеличуєте своїх дітей за першої ж нагоди. Вони у вас – найкращі, найталановитіші та обдаровані. Ви готові доводити їхню досконалість у всіх сферах: від музики до спорту. Ви дуже мужня та ніжна одночасно. Але іноді перегинаєте палицю.

3. Причепа

Ви скрізь! Вас завжди багато, а вашого піклування вистачить і на сусідських дітей. Перестаньте бути всепоглинаючою. Інакше ризикуєте отримати нерішучу дитину. Адже вона знає та вміє робити лише те, що хочете ви.


4. Ерудит

Жоден похід до парку чи кафе не проходить без нічого. Скрізь ви знайдете, що сказати повчального, розумного і схожого на нотації. Пообідати з такою мамою – як сходити на брейн-шторм. Ви багато знаєте і намагаєтеся встигнути видати всі необхідні знання. Розслабтеся і не напружуйте дітей!

5. Супермама

Така матуся незбагненним чином поєднує сім’ю , роботу, побут і при цьому залишається адекватною людиною. Легко вирішує будь-які проблеми, позитивно дивиться на життя. Супермама – друг для дітей та опора для всієї родини.

6. Мама-Зозуля

Зозулі цікавіше проводити час не вдома. Вечірки, тусовки, посиденьки з подружками – це все, заради чого вона готова жити. Дітей не шанує увагою, слухати їх не бажає, але при цьому почуттям провини не страждає.


ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...

Доступні всім! Дієтолог назвав продукти та напої, які підтримують здоров'я печінки

субота, 20 квітень 2024, 10:57

Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...