Жіночий психологічний тест: Виберіть найкрасивішу новорічну ялинку - і дізнайтеся, які особливі риси вашого характеру подобаються чоловікам

Напередодні новорічних свят пропонуємо цікавий тест про характер, передають Патріоти України.

Розшифровка тесту:

Ялинка №1

Чоловіків притягує ваш чуйний і делікатний характер. Ви – тактовна спокійна жінка, здатна знайти компроміс в складній ситуації, який влаштує і вас, і вашого партнера. Ви просто майстер в згладжуванні «гострих кутів». Ви – прекрасний слухач, який звертає увагу на важливі деталі.

Ялинка №2

Чоловікам дуже подобається ваш яскравий неабиякий характер і те, що ви знаєте собі ціну. Ви майстерно вмієте привернути увагу протилежної статі своєю невловимою загадковістю і харизмою. Ви не любите відразу розповідати багато про себе, віддаєте перевагу, щоб вас пізнавали поступово, крок за кроком.

Ялинка №3

У вас є щось від справжньої леді. Частина вашого образу – невловима чарівність і внутрішня гармонія. У вас чудова освіта і прекрасні манери, які видно при першому знайомстві. Ви завжди залишаєте гарне враження. Секрет полягає в легкості характеру і умінні імпровізувати в розмові.

Ялинка №4

Чоловікам подобаються ваші лідерські якості, іскрометний розум і внутрішня сила. Ви притягує до себе завдяки тонкому розумінню людської натури, вмієте надихнути чоловіка, змусити його повірити в себе. Ви завжди маєте своє слово, і це багато чого варте.

Ялинка №5

Чоловіків приваблює ваша доброта і внутрішній спокій: від вас як ніби виходить світло, від якого тепло і добре на душі. Вас можна без перебільшення назвати романтичною жінкою, яка бачить в людях найкраще. Ви намагаєтеся не привертати особливої уваги до себе, вважаючи за краще вивчати поведінку людей з боку.

Це дуже смачно! Як приготувати котлети, які стануть хітом на святковому столі

понеділок, 29 квітень 2024, 7:12

Ці котлети - цікава страва, що поєднує ознаки відразу кількох страв, передають Патріоти України. “Оболонка” є картопляною. За рахунок цього поверхня страви трохи нагадує деруни. Начинка котлет складається з грибів та сиру. У результаті виходить щось с...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...