Жіночий психологічний тест: Виберіть обручку - і дізнайтеся, коли ви вийдете заміж

Якщо питання "Коли ти вийдеш заміж?" часто цікавить не тільки ваше оточення, але й вас самих, пропонуємо пройти тест та дізнатися відповідь. Психологічний тест у картинці визначить, коли у вашому паспорті з'явиться довгоочікуваний штамп, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення та оберіть обручку, яку ви хотіли б бачити на своєму безіменному пальці. Щоб залучити вашу підсвідомість, необхідно не замислюватися довго над відповіддю.

  1. Вже цього року! Незабаром у вашому житті з неймовірною швидкістю почнуть розвиватися романтичні події. Ви вже здогадуєтеся, чиєю дружиною ви скоро станете.
  2. Через кілька років. Ви поки що не зустріли свого майбутнього чоловіка. Вам ще доведеться пережити трепетні та романтичні моменти, які приведуть до весілля.
  3. Влітку. Марш Мендельсона заграє для вас влітку. А ось якого року — залежить тільки від вас.
  4. 2024 року. Наступний рік стане для вас особливим. Ви скажете заповітне "так" коханій людині і вирушите з нею під вінець!
  5. 2030 року. Вас попереду чекає 7 років бурхливих пристрастей, перш ніж ви станете стриманішими і нарешті узаконити відносини.
  6. Кохання живе точно не три роки. І ви в цьому самі переконаєтесь, коли вийдіть заміж за свого нинішнього бойфренда. А якщо його ще немає, будьте певні, що 2023 року він точно з'явиться

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...